Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med endnu en sejr i weekenden øgede FC Midtjylland forspringet til konkurrenterne i toppen af Superligaen. Hos NordicBet er oddset på midtjysk guld nu lavere end nogensinde før.

Ambitiøse FC Midtjylland har vundet sølv to gange og bronze tre gange, men aldrig har sandsynligheden for guld været større end nu. 13 kampe inde i sæsonen ligger midjyderne suverænt i toppen af Superligaen med 31 point. Det er blevet til imponerende 10 sejre i 13 kampe, og hos NordicBet har oddset på guld til løverne nu sat rekord. Bookmakeren er helt nede i odds 1,60 på midtjysk triumf, hvilket ikke er set lavere i bookmakerens levetid.

"Modsat sidste sæson, hvor FC Midtjylland ikke kunne administrere rollen som guldfavorit, virker de i denne sæson langt mere solide. De har en bredere og stærkere trup, spillerne har fået værdifuld erfaring, og så har de i forhold til konkurrenterne langt flere strenge at spille på i den offensive del, hvor spillere som Duncan, Sisto, Igboun og Andersson alle bidrager med mål og assists," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

FC Midtjylland har nu opbygget et forspring på hele ni point ned til FC København, og med et stærkt økonomisk fundament ser truppen kun ud til at blive forstærket yderligere. 

"Med 20 kampe tilbage af sæsonen og et åbent transfervindue hen over vinteren, så kan forfølgerne i specielt FC København og Brøndby naturligvis stadig nå at lukke hullet op til de midtjyske favoritter.
Forskellen fra tidligere er bare, at FC Midtjylland denne gang også har økonomien med sig, så derfor er de historisk store favoritter til guldet," uddyber Tonni Munk Jenssen.

Hvem vinder Superligaen 2014/15?
FC Midtjylland 1,60
FC København 3,50
Brøndby 8,00
FC Nordsjælland 25,00
Randers 25,00
AaB 70,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds
- Fodbold - Danmark - Sæsonspil