Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Den bedste danske håndboldliga for damer er på vej ind i sin afgørende fase. Grundspillets seks bedste hold skal nu kæmpe om det danske mesterskab. Lutter jyske hold har fundet vej til slutspillet, hvor Randers og de forsvarende danmarksmestre fra Viborg onsdag aften indleder kvartfinalerne.

Team Esbjerg og FC Midtjylland er som henholdsvis nr. 1 og 2 i grundspillet oversiddere og allerede kvalificeret til semifinalerne. På trods af at Team Esbjerg vandt grundspillet, har Danske Spil* ikke vestjyderne som favoritter til at løfte DM-trofæet i maj. Det er derimod FC Midtjylland, der løber med den største favoritværdighed.

- FC Midtjylland ser vi som favoritter til at vinde DM. Midtjyderne har en virkelig stærk trup med stor erfaring fra Champions League. Team Esbjerg har denne sæson overrasket positivt ved at vinde grundspillet. Vi tror dog, at holdets manglende erfaring med at stå i en DM-finale kan blive afgørende, når det ædle metal skal fordeles, siger oddssætter Peter Emmike fra Danske Spil*.

De forsvarende guldvindere fra Viborg har haft en svær sæson med skader og uro i baglandet, og viborggenserne er kun Danske Spils fjerdefavorit til at genvinde DM-guldet.

Se alle odds fra Danske Spil* her:

Vinder af Damehåndboldligaen 2014/2015:

FC Midtjylland                      odds  2.00

Team Esbjerg                      odds  2.75

Team Tvis Holstebro             odds  5.00

Viborg HK                            odds  5.50

Randers HK                         odds  125.00

Silkeborg-Voel KFUM             odds 200.00