Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC København kom i går tre point tættere på Superligaens førsteplads, men mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland er stadig urørlige, vurderer bookmakeren NordicBet.

En jysk sejr i Parken ville mere eller mindre have sendt mesterskabet til Herning. Nu er der trods alt en smule spænding om denne sæsons danske mesterhold, men ifølge bookmakeren NordicBet er der stadig hele 70 pct. chance for midtjysk guld. Den nuværende afstand på otte point kan teoretisk set sagtens hentes, men FC Midtjylland har set skræmmende stærke ud i efteråret. I forhold til sidste år, hvor midtjyderne endte med at sætte føringen over styr, har FCM nu en bredere trup med større erfaring og ikke mindst økonomien til at holde på de bedste spillere - og endda købe nye.

"På trods af nederlaget i går, vil det undre os en del, hvis der ikke står FC Midtjylland på mesterskabspokalen til sommer. De har været det klart bedste hold gennem hele efteråret, selv om flere profiler har været plaget af skader undervejs," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"FC København vil med garanti forstærke sig i vinterpausen, men modsat tidligere har FC Midtjylland nu de samme muligheder. Det kan godt være, at de ikke kan handle fra samme hylde som FCK, men alene det, at de har råd til at beholde den nuværende trup og forstærke den en smule i både toppen og bredden, vil givetvis være nok til at sende guldet til Midtjylland."

Hvem vinder Superligaen 2014/15?

FC Midtjylland 1,35
FC København 4,10
Randers 22,00
Brøndby 30,00
FC Nordsjælland 125,00
AaB 250,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds