Sponsoreret indhold fra NordicBet

Mens konkurrenterne har skuffet, er FC Midtjylland kommet flyvende fra start i Superligaen. Med 12 point i de første fem kampe er midtjyderne nu bookmakeren NordicBets favorit til guldet.


Da de midtjyske ulve i fredags pelsede løverne fra FC København med en sejr på 2-1 i Parken, blev det øjeblikkelige styrkeforhold i Superligaen tydeligt for enhver. FC Midtjylland smed guldet i slutningen af sidste sæson, men skuffelsen synes nu helt væk, og midtjyderne er kommet fantastisk ud af starthullerne i den nye sæson.

Trods afsked med profilerne Jonas Lössl og Jesper Juelsgaard har midtjyderne hentet 12 point i fem kampe, mens AaB, Brøndby og FC København alle har underpræsteret og i øjeblikket roder rundt i midten og bunden af rækken. Hos bookmakeren NordicBet* er FC Midtjylland nu favorit til guldet med odds 2,50, mens forhåndsfavoritten FC København følger lige efter i 2,60 gange pengene.

"FC Midtjylland fremstår lige nu og her som det klart bedste hold i Superligaen. De er stærkt besat på stort set samtlige pladser, og stammen på holdet har efterhånden spillet sammen i nogle år. Frem ad banen har de en overflod af kreative spillere, mens defensiven efterhånden også ser stabil ud. Tilgangene af Tim Sparv og Jim Larsen samt en efterhånden skadesfri Erik Sviatchenko har blot forbedret den i forvejen stærke trup, så de også kan klare sig fint gennem perioder med
skader og karantæner," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der samtidig ser det som en stor fordel, at FC Midtjylland har plads i økonomien til at hente yderligere forstærkninger og med stor
sandsynlighed kan bruge alle kræfterne i Superligaen, da græske Panathinaikos ligner for stor en mundfuld i kvalifikationen til Europa League. Den fordel har de største guldkonkurrenter ikke.

"Både FC København og AaB er hårdt ramt af skader i øjeblikket, og så hjælper det dem ikke specielt meget, at de skal igennem et europæisk gruppespil henover hele efteråret. Her vil spillernes fysik for alvor blive testet, og specielt for et FCK-hold, der stadig kæmper med at bygge et nyt hold op, vil det blive en stor udfordring. Herudover lignede Brøndby og Esbjerg også gode bud på outsidere til DM-titlen, men vestjyderne ligger i bunden, og selv om Brøndby fik en tiltrængt sejr i går, så skal der nok yderligere forstærkninger til, før de for alvor kan blande sig i guldstriden," siger Tonni Munk Jensen.

Hvem vinder Superligaen 2014/15?

Nordicbet* odds
FC Midtjylland 2,50
FC København 2,60
AaB 8,75
Brøndby 8,75
FC Nordsjælland 20,00
Randers 50,00
Esbjerg 80,00
Hobro 100
FC Vestsjælland 150
OB 225
Sønderjyske 225
Silkeborg 750

Find spillet hos NordicBet* under Fodbold - Danmark - Sæsonspil