Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

13 spillerunder er indtil videre afviklet i den danske Superliga, og dermed resterer der nu bare fem spillerunder før efterårsmestrene i Superligaen kan kåres.

Oddssætterne fra Danske Spil* havde på forhånd udråbt kampen om DM-guldet til en tæt tvekamp mellem sidste års mestre fra FC Midtjylland og FC København, og tæt på halvvejs gennem sæsonen holder forudsigelsen stik.

Både FC København og FC Midtjylland er stukket af i toppen af Superligaen med 27 point for 13 kampe. Københavnerne fører marginalt på en bedre målscorer, men på trods af dette er det FC Midtjylland, der hos Danske Spil* er favorit til titlen som efterårets mestre.

- Til trods for at vi lige nu har FC København som større favorit til at blive dansk mester end FC Midtjylland, så er det vores vurdering, at FC Midtjylland på papiret har et lidt nemmere slutprogram her i efteråret. Derfor anser vi de midtjyske ulve til at have størst chance for at blive ”Herbstmeister”, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- FC København er pt. bedre kørende pointmæssigt, men københavnerne skal på svære udekampe til både Brøndby og FC Midtjylland i de sidste fem spillerunder i efteråret, så derfor har vi FC Midtjylland som favorit til odds 1,70 til at overvintre på førstepladsen og odds 2,05 på FC København, fortæller Peter Emmike.

Brøndby er nærmeste konkurrent til at komme fra baghjul og snuppe titlen som efterårsmestre i odds 75,00, mens Randers og SønderjyskE henholdsvis giver odds 150,00 og 200,00.

Spil på Superligaens efterårsmester hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/outright

Efterårsmester i Superligaen - Hvem fører efter 18. spillerunde?

FC Midtjylland                      odds 1,70

FC København                     odds 2,05

Brøndby                              odds 75,00

Randers FC                          odds 150,00

SønderjyskE                        odds 200,00