Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København fik et glimrende resultat med hjem fra Portugal med det uafgjorte 1-1-resultat imod FC Porto på udebanen Estadio do Dragao.

Københavnernes succes fra start i Champions Leagues gruppe G giver anledning til optimisme på FC Københavns vegne, og Danske Spils oddssættere mener, at FCK er storfavoritter til at slutte mindst som nummer tre i puljen – og dermed sikre europæisk fodbold også i 2017.

- Vi er meget imponerede over FC Københavns præstation i aftes mod FC Porto, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- FCK spiller i øjeblikket virkelig som en velfungerende enhed, og holdet er meget svære at slå. Seneste FCK-nederlag skal man helt tilbage til maj måned imod Hobro i Superligaen for at vinde, så Løvernes selvtillid er helt i top, hvilket er tydeligt at se på banen, fortæller Peter Emmike.

Oddssætternes tiltro til FC København er nu så stor, at københavnerne højest sandsynligt også spiller europæisk fodbold til næste år.

- FC København bliver i vores optik med stor sandsynlighed mindst nummer tre i Champions Leagues gruppe G, hvilket sikrer europæisk fodbold også i 2017, siger Peter Emmike.

- Vi giver pt. FCK mere end 70% chance for at blive mindst nr. tre i gruppen, blandt andet fordi Club Brügge langt fra så skræmmende ud imod Leicester. Københavnerne har netop belgiske Club Brügge på hjemmebane i Parken om to uger, og en sejr til de danske mestre vil med stor sandsynlighed sikre en plads blandt de tre bedste hold. Vi vurderer, at FCK ender som nr. tre i gruppe G, men en plads i top 2 er ikke umulig, med den start som københavnerne fik i Portugal i den på papiret sværeste kamp af alle i gruppespillet, siger Peter Emmike.

Hvor langt tror du, det rækker for FCK i Champions League? En placering i Top3 i gruppe G giver odds 1,28, mens en fjerdeplads står til odds 3,25. Kan FC København følge de flotte takter op i de resterende fem gruppekampe og helt undgå nederlag, ligger betalingen i odds 11,00.

Spil på FCK i Champions League hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league