Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Da FC København onsdag aften sendte Randers FC tilbage til Kronjylland med et nederlag på 3-0 kunne jublen bryde løs i Parken. Og ikke nok med det. Med sejren er FC København nu tilbage som Danske Spils favorit til at vinde det danske mesterskab til maj, hvilket utvivlsomt passer godt ind i FCK´ernes selvforståelse.

FC København startede fra start af Superligaen ud som pæne favoritter i odds 1,80, mens de forsvarende mestre fra FC Midtjylland som næstfavoritter kunne spilles til odds 2,70. Hurtigt blev FCM dog gjort til favoritter på baggrund af FCK’s dårlige sæsonstart. Nu 8 spillerunder inde i sæsonen fører FCM med tre point ned til FCK, men favoritværdigheden til DM-guldet skiftede igen ejermand onsdag aften, hvor FCK hentede sin anden sejr på fire dage.

- Vi vurderer nu, at FC København med deres to seneste sejre skal være favoritter til DM-titlen, siger oddssætter Jeppe Helbo Jensen.

- FCK har fået et par langtidsskadede spillere tilbage i kamp, med Andreas Cornelius, Benjamin Verbic og Youssef Toutouh i front. Dermed er holdet blevet styrket væsentligt i offensiven, hvilket syv mål i de seneste to Superligakampe bevidner. Samtidig bliver FC Midtjylland hårdt presset den kommende tid af deres tætte kampprogram på grund af kampene i Europa League. Samlet vurderer vi, at FCK nu igen skal være favoritter til mesterskabet, fortæller Jeppe Helbo Jensen.

Tror du FCM’s forspring på 3 point er nok til at holde FCK-holdet bag sig resten af sæsonen? Der er odds 2,05 på midtjyderne, men de københavnske løver står i odds 1,95.

Spil på Superligaen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen

Superligaen 2015/16 – Vinder:

FC København                                     odds 1,95

FC Midtjylland                                      odds 2,05

Brøndby                                              odds 25,00

Randers FC                                          odds 50,00

FC København bliver ikke mestre           odds 1,75

FC Midtjylland bliver ikke mestre            odds 1,67