Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I weekenden vandt FC Barcelona det spanske mesterskab, og i de 34 runder de har spillet indtil nu, så har de ikke tabt. Danske spil* vurderer, at de skriver historie, og fortsat vil være ubesejret, når de har spillet deres sidste kamp d. 20. maj.

- Oddset er 1,50 på, at Barcelona ikke taber én eneste af de resterende fire runder. Det skyldes blandt andet, at de har været meget overbevisende i deres spil set over hele sæsonen. Valverde startede i sommers, men han har alligevel formået at føre Barcelona til ”The Double”, da de jo udover det spanske mesterskab, også har vandt Copa del Rey i ganske overbevisende stil. Vi vurderer, at sandsynligheden for at Barcelona taber én af deres sidste fire kampe, er væsentligt større, end at de ikke taber, udtaler oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike.

I næste runde skal El Clásico spilles, men derudover, så har FC Barcelona nogle relative overkommelige modstandere.


- Opgøret mod Real Madrid bliver uden tvivl den største mundfuld for Barcelona i de kommende fire runder. Barcelona er dog stadig favoritter til at vinde over Real Madrid hjemme på Camp Nou, og endnu større favoritter til ikke at tabe. Selvom de allerede har vundet mesterskabet, så skal det fejres efter kampen, så deres fans forventer at de går til stålet.


- I de resterende tre kampe, så møder Barcelona henholdsvis Villarreal, Levante og Real Sociedad. Her er de endnu naturligvis endnu større favoritter til ikke at tabe, og det tror vi heller ikke de gør, siger Peter Emmike.


Ønsker du at spille på denne Barcelona-special? Du kan gøre det her.