Sidste fredag måtte Noam Halby og Katrine Bonde forlade Vild med Dans efter at have været ude i omdans med Malena Belafonte og hendes dansepartner Silas Holst.

 

Malena Belafonte har ellers været Ladbrokes favorit til at ryge ud i de sidste par uger, men har altså klaret skærene.

 

Denne kendsgerning er med til at gøre, at Ladbrokes ikke har Malena Belafonte som favorit til at ryge ud fredag aften og giver pengene odds 4 gange igen hvis det sker.

 

I stedet har Ladbrokes René Dif som storfavorit til at blive den næste der må forlade Vild med Dans til odds 1,85 gange pengene igen.

 

Lisa Lents og Michael Olesen virker fortsat som et rigtigt godt bud på parret der kan gå hen og vinde dette års Vild med Dans. De giver hele odds 41 gange pengene igen hvis de stemmes ud fredag aften.

 

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”På trods af at Malena Belafonte og Silas Holst har været vores favoritter til at ryge ud gennem de seneste uger, har de altså formået at overleve. Vi har dem derfor ikke som favoritter til at ryge ud i denne uge. Den ære tilfalder i stedet René Dif og Louise Dons. De har tidligere været ude i omdans og vi anser dem som storfavoritter til at blive det næste par der må forlade Vild Med Dans.”

 

VILD MED DANS ODDS

Hvem stemmes ud fredag d. 23. oktober?

Rene Dif 1,85

Malena Belafonte 4,00

Lotte Friis 4,00

Pernille Højmark 6,00

Casper Elgaard 12,00

Lisa Lents 21,00