Hele holdet bag BetXpert ønsker på årets sidste dag et godt nytår til alle vores brugere, og løfter her lidt af sløret for hvad 2011 kommer til at byde på!

Først og fremmest skal lyde en stor tak til alle der i løbet af 2010 har bidraget i større eller mindre omfang til at gøre BetXpert til Danmarks bedste sportsbetting-side. Uden brugerne var BetXpert ikke den side vi er i dag!

2010: Farvel til et godt år

Vi siger nu farvel til 2010, der bl.a. har budt på fodbold VM, nyt design, besøgsrekorder, samt forskellige konkurrencer hvor vi har uddelt præmier for mere end 150.000 kr.

På spillefronten kan vi desuden fremvise et ganske flot år for ekspertpanelet. Samlet set har vores eksperter lavet 2859 spil i 2010, som totalt har givet et afkast på 208 enheder, svarende til en tilbagebetaling på 107%. Havde man spillet 100 kr. på samtlige spil fra vores eksperter i løbet af 2010, ville man således stå med et overskud på den gode side af 20.000 kr. her ved årets slutning.

2011: Nye tiltag for både nye og gamle

I løbet af det forgangne år har der bl.a. i vores forum været flere brugere der har efterlyst funktioner, som i højere grad tilgodeser mere erfarne, garvede spillere. Vi har hørt budskabet, og vil i løbet af 2011 udvikle siden med sigte på i højere grad at tilgodese dette segment.

Samtidig vil vi finpudse flere af de eksisterende elementer, for at gøre det lettere for nye spillere at løfte deres niveau, således at BetXpert vil tilbyde elementer i hele det forløb hvor man udvikler sig fra at være "newbie" til at blive en garvet spiller.

Allerede én af de første dage i det nye år lancerer vi en helt ny sektion på BetXpert, som i en hidtil uset omfang kan give et overblik over kampe, spilobjekter, odds, team news og andre elementer af relevans når man skal researche på en given kamp. Hold godt øje med siden i starten af 2011.

Blandt andre tiltag der arbejdes med, kan nævnes en udvidelse af vores grupper, hvor vi er i gang med at skræddersy et "spilleklub-modul", som vil tilbyde en platform til grupper af spillere hvor de nemt og behændigt kan dele spil, føre statistikker mv. i et lukket miljø.

Vi håber at alle vores brugere også i 2011 vil få gavn af både eksisterende og nye tiltag, som alle udvikles med et sikkert og skarpt øje på at fastholde vores position som Danmarks bedste spillesite!

Med håbet om at 2011 bliver et godt spille-år for alle!

Godt nytår!