Du har nu muligheden for at deltage i den store cykelkonkurrence Fantasy Spring Classics hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på 74.300 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor cykelområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Fantasy Spring Classics-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 74.300 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du har et budget på 290 millioner. Dem skal du bruge på at udvælge 20 ryttere, som du tror vil klare sig godt i forårsklassikerne. 

Sådan deltager du i Zweelers Fantasy Spring Classics Men-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy Spring Classics Men”
  • Prisen er 74,39 kroner per hold (du må købe op til 20 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 26. februar klokken 11:15

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på cykelikonet yderst til venstre.

Du vi se en lang række af cykelkonkurrencer komme frem. "Fantasy Spring Classiscs Men" ligger i skrivende stund som nummer fire fra oven. 

Koncept – udvælg 20 ryttere

Du har 290 millioner til at købe 20 ryttere for. Du skal selvsagt vælge de ryttere, som du tror vil gøre en god figur i den kommende klassikersæson. Der er i alt 17 løb, som tæller i denne konkurrence. Første løb er Omloop Het Niewsblad, som har start i morgen, lørdag. 

Spillet sluttes af den 24. april med storklassikeren Liège-Bastogne-Liège. Du kan se alle løbene ind under fanen "Calendar" inde på konkurrencesiden. 

Rytternes værdi kan du se ude til højre, hvor du vælger dit hold. 

Spillets dyreste rytter er belgieren Wout van Aert. Ham skal du smide 50 millioner for. Herefter kommer briten Tom Pidcock, som koster 45,2 millioner. Til at runde top-3 af har vi franskmanden Julian Alaphilippe til en pris af 38,7 millioner. 

Spillets dyreste dansker er Kasper Asgren. Han er den 8. dyreste i spillet, og ham skal du betale 25,3 millioner for.  

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Jo bedre din ryttere slutter, desto flere point optjener du. Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at forudsige vinderen af en række løb, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Læg i øvrigt mærke til, at løbe er delt op i tre kategorier. I kategori 1 skal dine ryttere slutte i top-30, for at du får point. I kategori 2 og 3 er her tale om top-25 og top-20. Du kan se de forskellige løbs kategorier inde under fanen "Calendar" inde på knkurrencesiden. 

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige under 75 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 74.300 kroner. Førstepræmien lyder på intet mindre end 14.878 kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 1086 hold til konkurrencen. Bemærk dog, at det kun er de 852 hold, der har betalt for at være med. Hvis du vil være med i kampen om pengepræmierne, skal du lægge de lige knap 75 kroner. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 14.878 kroner til den heldige og dygtige vinder af Fantasy Spring Classics Men. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 14.878 kroner
2.-præmie: 5.663 kroner
3.-præmie: 3.893 kroner
4.-præmie: 3.185 kroner
5.-præmie: 2.654 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 181, som får 83 kroner for anstrengelserne. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.