Du har nu muligheden for at deltage i den store Fantasy ATP Tennis 2023-konkurrence hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på lidt over 37.000 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor tennisområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Fantasy ATP Tennis 2023-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 37.100 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du skal udvælge 20 spillere, som du tror vil gøre det godt under den forestående 2023-sæson indenfor herretennis.

Sådan deltager du i Zweelers Fantasy ATP Tennis 2023-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy ATP Tennis 2023”
  • Prisen er 74,37 kroner per hold (du må købe op til 15 hold)
  • Fristen for tilmelding er mandag den 9. januar klokken 13.00

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på tennisikonet, nummer fire fra venstre. 

Nu kommer der en masse tennisturneringer frem - heriblandt "Fantasy ATP Tennis 2023." Den ligger i skrivende stund øverst på listen. 

Alternativt: Brug genvejen via det grønne billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Se eventuelt vores oversigt over de bedste bookmaker kampagner

Koncept – udvælg 20 spillere

Du skal udvælge 20 spillere, som du tror vil gøre det godt i herrernes 2023-tennissæson. Det gælder selvfølgelig om at tjene flest point i sæsonen.

Du får 325 millioner til at udvælge de 20 spillere. Spillets dyreste mand er spanske Carlos Álcaraz, som koster 40 millioner. Nummer to er Novak Đjoković til 37,5 milliner. Til at runde top-3 af har vi græske Stefanos Tsitsipas til 35,7 millioner.

Danske Holger Rune er nummer ti, og han koster 30,2 millioner. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du vælger spillere. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er lidt mere kompliceret, end vi ellers er vant til at se det fra Zweeler-turneringer. Du kan vinde point,  hvis dine spillere vinder en turnering, når de vinder kampe, laver servees, har en høj serveprocent med mere.

Her har du en oversigt over pointene til Grand Slam-turneringerne (se point for Masters, ATP 500 og ATP 250 på konkurrencesiden):

ATP Tennis 2023

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige godt 74 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 37.100 kroner. Førstepræmien lyder på dejlige 7.437 skattefrie kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 294 ud af maksimalt 1.250 hold.

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 7.437 kroner til den heldige og dygtige vinder af Fantasy ATP Tennis 2023-konkurrencen. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 7.437 kroner
2.-præmie: 3.670 kroner
3.-præmie: 2.523 kroner
4.-præmie: 2.064 kroner
5.-præmie: 1.720 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 81, som får 116 kroner for anstrengelserne. 

Konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler** har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor tennis. Det er ikke mindst indenfor cykling, hvor Zweeler** til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler** vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.  

Se eventuelt alle BetXperts ekspert tips