Daniel Agger har mistet stampladsen i Liverpools midterforsvar, men får måske startchancen mod Fulham lørdag eftermiddag...

Den danske landsholdskaptajn virkede til at være højt placeret i Liverpool-hierakiet, og det var forventet, at manager Brendan Rodgers ville bygge forsvaret op omkring Daniel Agger som forsvarsdirigent. Sådan er det dog ikke gået.

Den danske landsholdsprofil er røget af holdet i Liverpool og har ikke spillet i over en måned. I de seneste 6 Reds-kampe har Daniel Agger måtte tage plads på bænken, da Martin Skrtel, Mamadou Sahko og Kolo Touré i er blevet foretrukket i tremands-midterforsvaret i manager Brendan Rodgers' 11 udvalgte frem for vice-anfører Agger.

I sidste Premier League runde tabte Liverpool dog med 0-2 til førerholdet Arsenal på Emirates. Nu venter en vigtig hjemmekamp mod Fulham, og det skulle gerne blive til en sikker sejr til Liverpool, der kæmper for at følge med i toppen. Liverpool byder velkommen tilbage til højreback Glen Johnson, og venstreback Enrique er også blevet klar igen. Og måske stiller Liverpool også med Agger på banen?

I hvert fald var der usikkerhed at spore i Liverpool-forsvaret mod Arsenal. Eksempelvis fik lillebitte Cazorla lov til at heade på stolpen og sparke riposten i nettet, og Kolo Touré var medskyldig i det andet Arsenal-mål da han bakkede og lod Ramsey sende en halvflugter ind bag keeper Mignolet. Touré havde nær kostet endnu et mål da han med en dårlig tilbagelægning forærede Giroud en stor chance.

Liverpool-Fulham

Match Center: 9/11 16:00 Liverpool-Fulham
 

Liverpool Uafgjort Fulham
Odds 1,27 Odds 7,00 Odds 15,25
Bet365

I kan følge kampen på 6´eren på lørdag kl. 16:00

Agger er havnet på bænken

" Jeg har en landsholdsanfører siddende på bænken, men det er fordi jeg vil være fair. Igen, hvis man spiller godt, så spiller man også næste kamp. Det viser bare, hvor godt Martin Skrtel har spillet. Han har været fremragende."

-Brendan Rodgers 

Det er blot blevet til 4 optrædener i startopstillingen for Agger i denne Premier League-sæson. Seneste kamp fra start var det skuffende 0-1 nederlag på Anfield til Southampton (21/9). Her blev Daniel Agger udskiftet efter mindre end en times spil.

Konkurrenterne har det gjort det godt, og Brendan Rodgers virker til at have tillid til forsvarskæden og 3-5-2 formationen.

Problemet for Daniel Agger er, at en mindre skade tidligere på sæsonen gav Sakho chancen for at tage stampladsen, og han har været én af holdets bedste spillere, mens Daniel Agger altså ikke imponerede mod Southampton. 

Man forventede måske, at Agger ville skifte til Barcelona, da Brendan Rodgers valgte at investere omkring 17 millioner pund for landsholdsforsvareren Mamadou Sahko fra Paris SG. (klubbens transferrekord for en forsvarsspiller).

Men sidste weekends nederlag til Arsenal kan måske blive vendepunktet for Daniel Agger.

Får Daniel Agger chancen mod Fulham?

Nederlaget til Arsenal kan måske give Daniel Agger en plads i startopstillingen mod Fulham. Der spekuleres i et Agger-comeback, og der er opbakning fra den tidligere Liverpool-spiller John Aldridge, der udtaler til Liverpool Echo:

"- Agger is too good a player to be out of the team for too long and after a defeat like Saturday I expect to see him back in the starting line up. Kolo Toure, Martin Skrtel and Mamadou Sakho haven’t done much wrong and I’m not sure which one will make way, but I just think the backline will be stronger with Agger in it."

Nordicbet* tilbyder et Daniel Agger special-spil, hvor de forventer, at se danskeren i startopstillingen:

"- Agger hører til på Liverpools hold. Han er klubbens mand og holder høj kvalitet, hvilket også Barcelonas interesse i sidste transfervindue klart indikerer. Det var ret uheldigt for ham, at holdet pludselig højnede niveauet, da han blev skadet i starten af oktober, men nu hvor man igen kom ned på jorden efter især dårligt forsvarsspil i nederlaget til Arsenal, vil træner Rodgers højst sandsynligt igen få brug for sin danske forsvarsgeneral", vurderer Nordicbets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Spiller Daniel Agger fra start mod Fulham?
Ja odds 1,60
NordicBet
Nej odds 2,20 NordicBet

I finder disse odds hos Nordicbet* under Fodbold - Danmark - Specialspil.

 

Vi skal fra BetXperts side gøre opmærksom på, at der kan være lav limit til disse special-spil.