Vi kan se frem til en flere store fodboldbrag i påsken, hvor vi bla. har oddsfiduser til BIF-FCK, Dortmund-Bayern og Marseille-PSG. Se bedste odds her.

Landspausen er endelig overstået, så vi kan komme tilbage til de store liga-opgør, hvor sæsonerne går ind i den afgørende fase, og det begynder at spidse til i kampen om topplaceringerne.

Dortmund-Bayern München

Det er sådan set business as usual i Bundesligaen, og så alligevel ikke.

Pep Guardiola og Bayern München er ganske vist i vanlig stil komplet suveræne og cruiser i sikker stil mod endnu et mesterskab. Og de skal kigge meget dybt i bagspejlet for at få øje på efter nærmeste forfølger, hvilket for en gang skyld ikke er Jürgen Klopps Dortmund-mandskab.

Det er derimod Wolfsburg, der har indtaget andenpladsen, mens Dortmund roder rundt på 10.pladsen med 31 point op til Bayern München. I de seneste 7 Bundesliga-kampe er det dog lykkes Dortmund at hente 5 sejre og 2 uafgjorte, og de kan måske overraske et Bayern-mandskab uden Ribery og Robben.

Lørdag 4. april kl. 18:30

Dortmund Uafgjort Bayern München
3,50 3,55 2,18
Tipico
Betsafe
Betfair Sportsbook

Se info-analyse til kampen her

Se også brugertip fra Nusskracker her

Brøndby-FCK

Vi mangler forsat at få afviklet 11 spillerunder i de danske Superliga. I mandagens store rival-opgør på Brøndby Stadion, håber både Ståle Solbakkens FC København og Thomas Franks Brøndby-mandskab på at de med en slutspurt kan slutte stærkt af.

Brøndby kan med en sejr over ærkerivalerne tage et stort skridt mod en plads på medaljeskamlen og reducerer FCK´s forspring til 5 point. Det vil jo pludselig skabe kamp om andenpladsen, og det vil være en stor triumf for Thomas Frank, hvis det skulle lykkes at ende foran FCK i tabellen.

I FC København-lejren må fokus forsat være på at indhente FC Midtjylland. Men med et midtjysk forspring på 11 point, ligner det en meget svær opgave for FCK´erne, der igen i seneste runde smed point, da de blot fik 1-1 i Parken mod Randers.

Det ligner umiddelbart et meget tæt opgør, hvor det kan være de små marginaler, der i sidste ende kan komme til at bestemme, hvor de tre point havner.

Mandag 6. april kl. 16:00

Brøndby Uafgjort FC København
2,75 3,30 2,70
Ladbrokes
Bet365
Betsafe

Se ekspert-tip til kampen her.

Marseille-PSG

Vi finder også et ultra-spændende arvefjendeopgør i den franske liga, hvor Marseille med en sejr på Stade Velodrome vil skubbe Paris Saint Germain ned fra førstepladsen.

Marseille er ligaens mest scorende mandskab med den giftige Gignac i front, men kan dette offensive Marseille-mandskab nu også få knækket PSG´s brasilianske forsvarskæde med Thiago Silva, David Luiz, Marquinhos og Maxwell?

Værterne kan forvente massiv opbakning fra de mange fanatiske Marseille-tilhængere, men de skal jo også sørge for at PSG-stjerner som Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani ikke får for meget plads, for så kan kuglen meget nemt havne i Marseille-netmaskerne.

Søndag 5. april kl. 21:00

Marseille Uafgjort PSG
3,14 3,40 2,40
Betfair Sportsbook
Danske Spil
Scandic Bookmakers

Se info-analyse til kampen her.