Sportingbet satser stort under den kommende EM-slutrunde i Portugal.

Foruden odds og specialvæddemål på samtlige kampe, tilbyder vi markedets højeste bonus til alle nye kunder. Sportingbet lægger 15% oveni første overførsel, så man kan få helt op til 750 kroner gratis!

Ikke nok med, at vi tilbyder en stor bonus. På hver kampdag under EM kan man desuden spille med i Dagens 3'er – en konkurrence om tusindvis af kroner. Det er gratis at deltage for alle, som har spillet på EM samme dag.

Om baggrunden for Sportingbets EM-kampagne udtaler marketingchef Mikkel Vejlgaard: "Op til og under EM vil vi gerne lave noget rigtig godt til vores nye kunder, som viser os den tillid at vælge lige netop vores produkt. Derfor tilbuddet om den forhøjede bonus og den daglige EM-konkurrence, hvor man kan vinde, hvis man blot har spillet på et af vores hundredvis af EM-spil samme dag".

Et af disse EM-spil kunne være Frankrigs Zinedine Zidane som EM-topscorer. Her giver Sportingbet hele odds 101,00 - mere end dobbelt op i forhold til Dansk Tipstjenestes odds på samme væddemål.

Hvis man hellere vil spille alternativt, og er man i stand til at trodse sin fædrelandsfølelse, så kan man hos Sportingbet få sine penge 8,50 gange igen, hvis man spiller på, at Danmark slutter uden point.

Se flere spændende EM-odds på Sportingbet.