Expekt* fortsætter nu deres fremmarch i Europa, og har i dag opkøbt den østrigske bookmaker dieWette. Med opkøbet overtager Expekt* automatisk en spillelicens fra Østrig, og stiler dermed direkte mod de tysktalende markeder.

I Østrig udgør spil på Internet hele 42% af et marked med en omsætning på i alt 700 millioner Euro.

- Opkøbet af DieWette er strategisk vigtig for os, da vi ønsker at satse mere på det tysktalende marked. DieWettes virksomhed passer godt med vores forretningsstrategi: Kundevenlige tjenester og et stort tilbud af spilleobjekter med fokus på sport. Gennem opkøbet får vi lokal kompetence, nye kunder, og sidst men ikke mindst, en spillelicens i Østrig. Dette er en god platform for videre vækst på dette marked, siger adm. dir. hos Expekt*.com, Christian Haupt.

Ved opkøbet er selskabet Expekt* Sportwetten GmbH grundlagt. Selskabet er registreret i Ried i Østrig, og daglig leder bliver Thomas Zweimüller, grundlægger af DieWette. Med i opkøbet følger således også en spillelicens, og Expekt*.com har nu spillelicenser i to frie spillemarkeder i Europa: Østrig og England. Expekt*.com tilbyder i dag sine tjenester på 16 forskellige sprog, først og fremmest i Europa og Asien.

- Spil over Internet øges dramatisk og i år forventes omsætningen at stige til 10 milliarder Euro. Vi har en helt klar målsætning om at tage en stadig større del af dette marked. Sidste år øgede vi vores omsætning med 110%, og vi regner med en mindst lige så god vækst i 2003. Det er ikke utænkelig med flere opkøb, afslutter Christian Haupt.