Her i BetXperts optakt til Everton – Liverpool får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Opgøret spilles på onsdag klokken 21.15. 

Onsdag aften mødes Everton og Liverpool i det traditionsrige Merseyside-derby. Det er opgøret, som begge klubber drømmer om at vinde, og som ingen af dem for guds skyld vil tabe. 

Nederst i denne Everton – Liverpool optakt får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Odds på Everton – Liverpool

BetXpert har samlet de bedste odds til Everton – Liverpool. Premier League-kampen spilles onsdag klokken 21.15 og kan følges på Xee og Viaplay. 

Odds på Everton - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
Everton 8,50
Uafgjort 5,50
Liverpool 1,43
Odds på Everton - Liverpool (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Everton (+1,5 Asian handicap) 1,77
Liverpool (-1,5 Asian handicap) 2,13
Odds på Everton - Liverpool (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,58
Under 2,5 mål 2,49
Odds på Everton - Liverpool (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,06
Odds på Everton - Liverpool (målscorerspil) Højeste odds Bookmaker
Salamón Rondón scorer 4,60
Cenk Tosun scorer 4,80
Demarai Gray scorer 6,50
Andros Townsend scorer 6,50
Séamus Coleman scorer 26,00
Mohamed Salah scorer 1,80
Diogo Jota scorer 2,30
Sadio Mané scorer 2,45
Thiago Alcântara scorer 7,50
Virgil van Dijk scorer 8,00

OBS: Odds på Everton – Liverpool er fra mandag den 29. november klokken 14.41.

Selvom det er de blåklædte Everton-spillere, der har fordel af hjemmebane, så viser bookmakernes odds meget tydeligt, at Liverpool skal være favoritter. Bedste odds på Everton er således 8,50 hos MarathonBet*, mens bedste odds på Liverpool er nede i 1,43 ligeledes hos MarathonBet*. ComeOn* har bedste betaling for krydset. Her får du odds 5,50. 

Everton FC

Everton er i krise. Således kan det kort og godt siges. De blåklædte spillere har blot skrabet ét point i sammen i de seneste seks kampe. I Weekenden blev det til et 0-1-nederlag ude mod oprykkerne fra Brentford. 

De dårlige resultater betyder, at Everton blot er placeret på 14.-pladsen. Det er langt væk fra ambitionerne og håbet om at kæmpe med om de europæiske pladser. 

Truppen har navnemæssigt potentiale til meget mere end 14.-pladsen, og Rafael Benítez’ mandskab skal snart til at præstere på et væsentlig højere niveau. 

Det bliver der i hvert fald brug for her, hvor den spanske manager står overfor sin tidligere klub i et ekstremt vigtigt opgør for begge klubber. 

Historisk set har de røde fra Beatles-byen haft et godt overtag. I de hidtidige 140 møder er det blevet til 28 Everton-sejre, 52 uafgjorte og endelig 60 Liverpool-sejre. 

Liverpool FC

Modsat bysbørnene fra Everton har Liverpool godt gang i holdet. Jürgen Klopps mandskab har således kun tabt én gang i deres seneste 22 kampe. I weekenden blev Southampton sendt hjem med et nederlag på 0-4 i sækken.

Ved den lejlighed scorede angriberen Diogo Jota to gange, og dermed har Liverpool nu tre mand i top-4 på Premier League-topscorerlisten. Mohamed Salah topper listen med 11 mål, og Sadio Mané og Diogo Jota deler 3.-pladsen med syv mål hver. 

De mange mål har gjort, at Liverpool igen kæmper med om mesterskabet. Holdet ligger på 3.-pladsen og har blot to point op til Chelsea på 1.-pladsen. 

Historisk set har de røde fra Beatles-byen haft et godt overtag. I de hidtidige 140 møder er det blevet til 28 Everton-sejre, 52 uafgjorte og endelig 60 Liverpool-sejre. 

Everton – Liverpool: trupnyt

Her i optakten til Everton – Liverpool får du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Everton FC
Rafael Benítez må undvære Mason Holgate, Richarlison, Tom Davies, André Gomes og Dominic Calvert-Lewin. Yerry Mina er yderst tvivlsom. 

Bud på Evertons startopstilling (4-2-3-1):
Pickford; Digne, Keane, Godfrey, Coleman; Allan, Doucouré; Gordon/Gray, Iwobi, Townsend; Rondón

Liverpool FC
Jürgen Klopp må klare sig uden Harvey Elliott, Joe Gómez, Naby Keita, Curtis Jones og Roberto Firmino. 

Bud på Liverpools startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, van Dijk, Matip, Alexander-Arnold; Henderson, Fabinho, Thiago; Mané, Jota, Salah