Anti Social Media kan muligvis gøre en god figur i finalen til Eurovision 2015. Men spørgsmålet er, om de kommer forbi semifinalen. De kan nemlig hurtigt komme til at mangle stemmer fra de andre nordiske lande, som er med i den anden semifinale. Vi tager klaphatten af og ser værdi i Unibets odds på, at Danmark ryger ud i semifinalen.

Anti Social Medias fire drenge er bragt sammen til lejligheden af Remee og Cheif1.

Remee har udtalt, at ”The Way You Are” havde ligget i Remees skuffe i 10 år, da forsanger Phillip Thornhill dukkede op og gav sangen den rigtige vokal.

Man kan fristes til at spørge sig selv, om sangen har ligget 10 år for længe i skuffen. I hvert fald får sangen ikke mange roser med på vejen fra venner og fjender, og Danmark forventes at ligge lige på vippen til at ryge ud inden finalen for første gang siden 2007 og ”Drama Queen”.

Som skrevet i vores store Eurovision 2015-optakt her kan jeg godt lide Danmarks sang. Men det er efterhånden svært at være optimistisk på Danmarks vegne.

Ser jeg kritisk på sangen er den lidt monoton i længden og meget vesteuropæisk i udtrykket. Derudover var jeg ikke imponeret af sceneshowet ved det danske Melodi Grand Prix.

Bedre bliver det ikke af, at alle Danmarks bedste grand prix-venner som Norge, Sverige, Island, Irland, Storbritannien og Tyskland ikke kan stemme på os i semifinalen, da de er i den anden semifinale.

Men det er nu heller ikke fordi vore nabolande er synderligt begejstrede. Jeg har set optakter på både STV (Sverige) og NRK (Norge), og Danmark bliver kun vurderet gennemsnitligt.

Odds på årets melodi grand prix semifinale

Spilforslag: Danmark skuffer til odds 2,10

Jeg vil forsøge at lade hjernen – og ikke hjertet – råde, når jeg kigger på Danmark som spilobjekt.

Næsten samtlige bookmakere ligger på en 50/50 vurdering på om Danmark når finalen. Jeg har svært ved at sige noget til den linie. Jeg var lidt mere optimistisk i optakten (65% for at nå finalen), men de første meldinger fra Wien har ikke givet det store medvind, og ikke flyttet oddset på Danmark nævneværdigt.

Anti Social Media går IKKE i finalen til odds 2,10 hos Unibet. CV: 55 %

Unibet skiller sig lidt ud og har pt. odds 2,1 for, at Danmark ikke når finalen, hvilket synes at indeholde flot værdi. 

Kommer Danmark videre til finalen, kan det åbne for nogle mere spændende spil i H2H. En finaleplads vil betyde, at vi sandsynligvis vil få flere stemmer, da alle lande vil kunne stemme på os, og dermed også Norge, Sverige mv. Det kan give Danmark en bedre placering end markedet umiddelbart vil vurdere ud fra semifinalerne. Men det kan vi jo vende tilbage til, hvis det bliver en realitet tirsdag aften.

Så en kvalifikation til finalen kan åbne for mange ekstra points – men vi skal altså lige forbi semifinalen tirsdag 19. maj. Jeg håber, vi klarer os videre, men at dømme ud fra reaktionerne indtil videre, så er det mest sandsynlige, at vi ikke gør. Desværre.