Sponsoreret indhold fra NordicBet

For første gang i et årti bliver de europæiske gruppespil uden deltagelse af FC København. Gårdagens skuffelse har næppe fortaget sig endnu hos københavnerne, men NordicBet mener, at den europæiske exit øger holdets chancer for guld i den hjemlige liga. 

Tjekkiske Jablonec viste sig som en for stor mundfuld for FC København i kvalifikationen til Europa League. Nu kan hovedstadens stolthed i stedet fokusere alle sine kræfter på den hjemlige liga, mens Brøndby og FC Midtjylland stadig kæmper om europæiske point til Danmark. Hvis man skal tro NordicBet, øger elimineringen muligheden for mesterskabet til FCK, og bookmakeren sænker derfor oddset fra 1,65 til blot 1,55 på københavnske guldmedaljer. Friske ben og ro til at koncentrere sig om sæsonens altoverskyggende mål, det danske mesterskab, er ifølge bookmakeren de vigtigste årsager til oddsfaldet:

"FCK er med garanti skuffede over at ryge ud af Europa League-kvalifikationen, men på den lange bane forventer vi, at det i den grad gavner dem. De har det klart stærkeste hold med dobbeltbesætning på stort set samtlige pladser, og inden længe vender profiler som Youssef Toutouh, Bashkim Kadrii og Andreas Cornelius tilbage fra skader. For de nærmeste modstandere ser det knapt så lysende ud. Brøndby er i en historisk formkrise og har netop solgt målmanden Lukas Hradecky, mens det hos FC Midtjylland tyder på, at flere profiler forlader klubben i dette transfervindue samtidig med, at et europæisk gruppespil kan tage meget af deres fokus. Meget skal altså gå galt for FCK, hvis de ikke skal hejse trofæet ved sæsonens udgang, "siger Tonni Munk Jensen, som er oddssætter NordicBet.

FC København skal forsøge at rejse sig oven på den europæiske skuffelse på søndag, når klubben får besøg af FC Nordsjælland.

Hvem bliver danske mestre i sæsonen 2015-16?
FC København 1.55
FC Midtjylland 2.85
OB 35.00
Brøndby 35.00
AaB 40.00
Randers 40.00
AGF 60.00
Esbjerg 125.00
FC Nordsjælland 200.00
SønderjyskE 200.00
Hobro 250.00
Viborg 250.00

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil