Torsdag skal Europa League-kvartfinalerne afgøres. BetXpert giver her et kort overblik over de bedste odds på Europa League-kvartfinalerne samt bud på holdenes startopstillinger.

De europæiske turneringer er for alvor gået ind i slutfasen. Når Europa League-kvartfinalerne er afgjort torsdag aften, vil kun otte hold være tilbage i UEFA's to store klubturneringer i indeværende sæson. 


Hele tre udebanesejre blev det til i sidste uge, hvor første opgør af Europa League-kvartfinalerne blev spillet. Manchester United, AS Roma og Villarreal vandt alle, og de har dermed alle tre et ganske favorabelt udgangspunkt forud for returmøderne torsdag aften. Ingen hjemmebanesejre blev det til, da Arsenal langt inde i overtiden smed sejren mod Slavia Prag på Emirates Stadium. 

Manchester United - Granada

På Old Trafford tager Manchester United imod Granada torsdag klokken 21.00. Den kamp kan du se direkte på Eurosport 2 og discovery+. 

1X2 odds, Manchester United - Granada, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Manchester United

Uafgjort

Granada

Over/Under odds, Manchester United - Granada, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00 Linje: 2,5

Over

Under

Both Teams to Score odds, Manchester United - Granada, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Ja

Nej


Som nævnt vandt Manchester United første opgør med 2-0 i Spanien, og Ole Gunnar Solskjærs United-mandskab er dermed rigtig godt på vej mod Europa League-semifinalen. Sidste år blev semifinalen endestationen for United i Europa League, da man tabte 2-1 til Sevilla. I kvartfinalen vandt Manchester United mod FCK efter forlænget spilletid. 

I sidste uges kamp i Granada stod Marcus Rashford for kampens første mål på et sublimt oplæg af Victor Lindelöf. Rashford tog smukt bolden ned og sparkede bolden ind bag Granada-keeper Rui Silva. Bruno Fernandes sparkede med lodder og trisser 2-0-målet ind fra 11-meterpletten.  

Både United og Granada hev udesejre i land i deres hjemlige ligaturnering i weekenden. 

Bud på startopstillinger

Manchester United: De Gea -  Wan-Bissaka, Tuanzebe, Lindelöf, Telles - Fred, Matic - Amad, Fernandes, Pogba - Greenwood

Granada: Silva - Díaz, Sánchez, Vallejo, Neva - Gonalons, Herrera - Puertas, Montoro, Kenedy - Soldado 

Disse bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Manchester United har Luke Shaw, Harry Maguire og Scott McTominay ude grundet karantæne, mens Anthony Martial og Phil Jones er ude med skader.

Hos Granada må man undvære Yan Brice Eteki og Domingos Duarte, der har karantæne, mens spillere som Neyder Lozano og Luis Milla ikke er til rådighed grundet skader.

AS Roma - Ajax

På Stadio Olimpico går hjemmeholdet AS Roma på banen med et godt udgangspunkt før torsdagens returkamp torsdag aften mod Ajax. Du kan se kampen direkte på Eurosport 1 og discovery+ med kampstart klokken 21.00.

1X2 odds, Roma - Ajax, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Roma

Uafgjort

Ajax

Over/Under odds, Roma - Ajax, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00 Linje: 2,5

Over

Under

Both Teams to Score odds, Roma - Ajax, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Ja

Nej

Roma fik et glimrende resultat med fra Amsterdam i sidste uges første opgør på Johan Cruyff Arena i den hollandske hovedstad. Her sejrede Paulo Fonsecas Roma-hold med 2-1 på mål sat ind af Lorenzo Pellegrini og Ibañez.

Roma kom ellers bagud 1-0 på et mål af Davy Klaassen. I den situation så Roma-forsvareren Gianluca Mancini ikke alt for godt ud, da han bakkede alt for meget i situationen. Kort inde i anden halvleg fik Ajax en glimrende mulighed for at bringe sig foran med to, men det blev misset af Tadic, der mildest talt sendte et tamt skud af sted. Få minutter senere scorede Pellegrini direkte på frispark, men han kan takke Ajax-målmand Kjell Scherpen en del for, at det skete, da han droppede fælt. I det 87. minut scorede Ibañez sejrsmålet for Roma, da han flot tog bolden ned med brystet i feltet og bragede bolden i nettet med en helflugter. 

I weekenden vandt begge hold med 1-0 i deres nationale ligaer. 

Bud på startopstillinger

Roma: López - Mancini, Cristante, Ibañez - Karsdorp, Veretout, Diawara, Calafiori - Pellegrini, Pedro - Dzeko 

Ajax: Scherpen - Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico - Klaassen, Álvarez, Gravenberch - Antony, Tadic, Neres 

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored

Roma er uden Bruno Peres, der er i karantæne, mens Nicolò Zaniolo er skadet. Chris Smalling, Leonardo Spinazzola og Stephan El Shaarawy er formentlig heller ikke med for romerne. 

Hos Ajax er man uden Noussair Mazraoui, Daley Blind, Maarten Stekelenburg, André Onana og Perr Schuurs. Derudover er Sébastien Haller ikke til rådighed i Europa League. 

Slavia Prag - Arsenal

Kampen fra Sinobo Stadium i Prag er umiddelbart den mest åbne af torsdagens returkampe. Herunder finder du de bedste odds på Slavia Prag - Arsenal, der ligeledes spilles torsdag aften klokken 21.00. Du kan se kampen direkte på 6'eren og discovery+. 

1X2 odds, Sl. Prag - Arsenal, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Sl. Prag

Uafgjort

Arsenal

Over/Under odds, Sl. Prag - Arsenal, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00 Linje: 2,5

Over

Under

Both Teams to Score odds, Sl. Prag - Arsenal, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Ja

Nej

Arsenal skuffede i første opgør hjemme på Emirates, da det noget overraskende kun blev til 1-1. Kampen stod ellers længe 0-0, men da Nicolas Pépé bragte The Gunners foran efter 86 minutters spil, lignede det en sejr til hjemmeholdet. Sådan skulle det imidlertid ikke gå, for dybt inde i overtiden udlignede Tomas Holes og sikrede dermed tjekkerne et flot udgangspunkt før returen i Prag torsdag. 

Bookmakerne har dog stadig Arsenal som favoritter, hvilket man også forstår, når man kigger på de to holds trupper.

I weekenden vandt begge mandskaber i deres respektive ligaer. I Tjekkiet var der derby mellem Slavia og Sparta, og det blev vundet med 2-0 af Slavia, der distancerede Sparta endnu mere i tabellen. Slavia Prag fører nu med hele 17 point ned til Sparta Prag, så de skal virkelig ramme en massiv formnedgang, hvis de ikke skal vinde det tjekkiske mesterskab for tredje år i træk.

Hos Arsenal går det meget dårligere i den hjemlige liga. Artetas mandskab ligger nummer ni i Premier League, og der er ti point op til top-4. Skal man få Arsenal at se i et europæisk gruppespil i næste sæson, skal de formentlig vinde Europa League. Vinderen af Europa League kvalificerer sig automatisk til Champions League, og det er meget svært at forestille sig Arsenal slutte i top-4 i indeværende Premier League-sæson. 

Bud på startopstillinger

Slavia Prag: Kolar - Bah, Kudela, Zima, Boril - Provod, Hromada - Sima, Stanciu, Olayinka - Kuchta 

Arsenal: Leno - Bellerin, Holding, Magalhães, Cédric - Partey, Xhaka - Pépé, Saka, Martinelli - Lacazette

Disse formodede startopstillinger er fra WhoScored.  

Slavia er uden Ondrej Kudela, der er blevet idømt ti spilledages karantæne af UEFA grundet racisme. David Hovorka er også ude for Slavia Prag med en skade. Arsenal er uden David Luiz og Kieran Tierney, mens Aubameyang, Ødegaard og Smith Rowe er tvivlsomme. 

Villarreal - Dinamo Zagreb

Herunder finder du de bedste odds på Villarreal - Dinamo Zagreb. Den kamp kan du følge på discovery+ fra klokken 21.00.

1X2 odds, Villarreal - Dinamo Zagreb, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Villarreal

Uafgjort

Dinamo Zagreb

Over/Under odds, Villarreal - Dinamo Zagreb, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00 Linje: 2,5

Over

Under

Both Teams to Score odds, Villarreal - Dinamo Zagreb, Tor. 15. apr. 2021 kl. 21:00

Ja

Nej

Villarreal vandt første opgør med 1-0 i Zagreb på et mål sat ind af Gerard Moreno, der scorede fra straffesparkspletten. 

De spanske værter kommer til kampen med et 2-1-nederlag i weekendens La Liga-kamp hjemme mod Osasuna i bagagen. Her sparede Unai Emery dog nogle spillere, og folk som Gerard Moreno, Manu Trigueros og Samuel Chukwueze blev alle skiftet ud mod Osasuna kort inde i anden halvleg. På det tidspunkt var stillingen 0-0. 

Dinamo Zagreb vandt i weekenden med 2-0 i deres ligakamp mod bundproppen Lokomotiva Zagreb, og Dinamo ligger godt til i den kroatiske liga, hvor de topper tabellen med to point ned til Osijek. 

Bud på startopstillinger

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Capoue, Trigueros - Chukwueze, Moreno, Bacca 

Dinamo Zagreb: Livakovic - Ristovski, Lauritsen, Théophile-Catherine, Gvardiol - Majer, Ademi, Jakic - Ivanusec, Gavranovic, Orsic

Ovenstående bud på startformationer er fra WhoScored.

Villarreal må undvære Pervis Estupiñán og Vicente Iborra, og Dinamo Zagreb er uden Bruno Petkovic i torsdagens kamp.