Sponsoreret indhold fra NordicBet

NordicBet* har Jess Thorup som klar favorit til Superligaens næste trænerfyring. Lykkes det ikke FC Midtjylland at besejre Osmanlispor torsdag aften vil Thorups dage ifølge spilleselskabet være talte.

Med fire hold i kamp om avancement til gruppespillet i de europæiske turneringer så det rigtig godt ud for dansk fodbold og de involverede klubber. Desværre løb både FC Midtjylland og Brøndby ind i nederlag, mens SønderjyskE og FC København på ingen måde kan vide sig sikre i deres opgør.

Størst skuffelse må der være i FC Midtjylland, hvor tyrkiske Osmanlispor på forhånd lignede en overkommelig modstander. Returkampen i Tyrkiet ligner da også mere og mere en skæbnekamp for træner Jess Thorup. Sådan lyder vurderingen i hvert fald hos NordicBet*, der blot betaler pengene to gange igen, hvis Thorup er den næste Superliga-træner, som modtager en fyreseddel.

"FC Midtjylland er en klub med store ambitioner, og Thorup virker ikke som manden, der kan indfri dem. Holdet er startet dårligt i Superligaen, og klubben befinder sig på randen af europæisk exit. Samtidig sidder mange med en opfattelse af, at Thorup aldrig rigtig har formået at forløse potentialet i den stærke trup", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Næststørste favorit til at blive fyret er Silkeborgs træner Peter Sørensen, som endnu ikke har formået at vinde en kamp med oprykkerne.

Hvem er den næste træner, der bliver fyret, i Superligaen 2016/2017

Jess Thorup                            2.00 Peter Sørensen                       4.50

Johnny Mølby                          11.50

Jakob Michelsen                     11.50

Olafur Kristjansson                  17.00

Bo Henriksen                          20.00

David Nielsen                          20.00

Lars Søndergaard                   20.00

Colin Todd                               20.00

Kent Nielsen                            40.00

Glen Riddersholm                   40.00

Kasper Hjulmand                    40.00

Alexander Zorniger                 70.00

Ståle Solbakken                      70.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil