Sæson 6 af eSuperligaen begynder tirsdag den 30. marts. I denne artikel bringer BetXpert interviews med nøglepersoner fra de tre største forhåndsfavoritter til eSuperliga-titlen. 

Der er sæsonstart på eSuperligaens sjette sæson tirsdag den 30. marts, og her er kampen mellem Brøndby og AGF den på papiret mest interessante i første runde. BetXpert har lavet et stort interview med netop Brøndby, der skuffede fælt i femte sæson, hvor de hos Danske Spil* var favoritter til at vinde titlen, inden sæson 5 begyndte. 


Sådan gik det ingenlunde for Brøndby, der overraskende missede Finals efter et nederlag til Lyngby ved Playoffs. 

BetXpert har også talt med FCK-spillerne "Marcuzo" og "LordHjorth" samt Vejle-træner Kent Brylle forud for sæsonstarten på eSuperligaens sjette af slagsen.

Brøndby: "Sæson 5 var en mavepuster af rang"

Brøndby eSport har lokaler i Familie Loungen på Brøndby Stadion, og her besøgte BetXpert dem en kold forårsdag i marts til en snak om den foregående sæson 5 og den kommende eSuperliga-sæson.

Jesper Larsen, der er Head of eSport i Brøndby, lægger ikke skjul på, at det var en mavepuster for holdet at misse Finals for første gang nogensinde. Han fortæller dog, at det ikke var playoff-nederlaget til Lyngby, der var den store skuffelse for Brøndby.

- Det var selvfølgelig en skuffelse, og det var ikke kun eOddset, der havde os som favoritter. Det havde vi jo også selv. Alle blev jo ved med at nævne, at Brøndby var tårnhøje favoritter, og at det ville være en kæmpe skuffelse, hvis vi ikke kom videre. Det er klart, at det var da en mavepuster af rang at komme dertil, hvor man kiggede på et Finals uden Brøndby, siger Jesper Larsen og fortsætter:

- Jeg vil sige, da vi kom til Playoffs, var vi rimelig afklarede med, at det kunne ske. Vi havde gennem hele sæsonen snakket om, at kommer man i Playoffs, så er det en 50/50-kamp. Vi ville have alt at tabe, og modstanderen ville have alt at vinde. Så for os var den store skuffelse ikke at tabe playoff-kampen, men i stedet de kampe vi tabte i løbet af sæsonen.

Brøndby tabte med samlet 3-2 i deres playoff-kamp mod Lyngby. Den kamp blev spillet en onsdag aften i december, og Jesper Larsen fortæller, at de allerede morgenen efter havde et langt møde ude på stadion. Her var de store dele af følelsesregistret igennem.

- Vi var kede af det, skuffede, sure, vrede, ærgerlige, men vi fik snakket tingene igennem, fordi det skulle vi. Vi skulle rejse os, og vi havde faktisk nogle rigtig, rigtig gode snakke. Det er jo sådan, at vi vinder som hold og taber som hold, fortæller Jesper Larsen.

Mere Blazek-spilletid i sæson 6

Lukas Blazek fik for nylig sin første professionelle kontrakt hos Brøndby eSport, og den unge gymnasieelev fik sin eSuperliga-debut i femte sæson, hvor det blev til to kampe. Med debuten gik en stor drøm i opfyldelse for ham.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har set eSuperligaen fra starten, og jeg har jo altid virkelig interesseret mig for det, set alle kampe og så videre. Så at komme ind og få en kamp, var jo et af mine store mål og drømme inden for FIFA. Så endelig at få lov til at stå derinde var nervepirrende, men jeg var også virkelig, virkelig spændt og havde set frem til det, fortæller Lukas Blazek, der håber på flere kampe i sjette sæson.

Brøndby eSports træner, Daniel Barnewitz, fortæller til BetXpert, at eSuperliga-seerne godt kan forvente at se mere til Blazek i den kommende sæson, og at det er en del af Brøndbys strategi at få spillere af egen avl ind på eSuperliga-holdet. 

- Det er jo en del af projektet med FIFA Masterclass, at vi skal have en af vores egne op og spille eSuperliga, såfremt de er dygtige nok, men det mener jeg i den grad, Lukas (Blazek, red.) er, fortæller Daniel Barnewitz.

Brøndby-træneren sagde forud for sæson 5 til BetXpert, at han mente, at Brøndby eSport havde det stærkeste hold. Truppen er stort set identisk med sidste sæson. Eneste ændring er, at Masterclass-spillerne Mikse og Meinike nu også er at finde i truppen. Barnewitz tager ikke munden for fuld, da han bliver spurgt, om han stadig mener, de har den stærkeste trup. 

- Jeg synes ikke, jeg kan sidde og sige, at vi er favoritter, i og med vi har haft den sæson 5. Det ville være meget, meget forkert, men jeg synes, vi har et godt hold, og jeg synes, at vi er blandt favoritterne til at gøre det godt, siger Daniel Barnewitz.

- Jeg synes også, at både Fredberg og Lau (Lillelys, red.) er et helt andet sted nu, end de var i sæson 5. Også i forhold til at kende meta og i forhold til, hvordan vi vil spille spillet. Fredberg har fx en meget klar spillestil, og det havde vi ikke helt på samme måde i sæson 5, fordi spillet var så nyt, siger Barnewitz. 

Fredberg: "Jeg var fulstændig knust"

Brøndby eSports største profil er Frederik Fredberg, der har spillet eSuperliga for Brøndby i samtlige sæsoner hidtil. Han oplevede den skuffende sæson som en anderledes en af slagsen, hvor de først blev udråbt som favoritter og startede godt ud, men senere hen skuffede enormt og missede Finals. 

- Det var en sæson på godt og ondt, kan man sige. Vi startede ud som lyn og torden. Vi vandt de første fire, og hver gang man var inde i studiet, snakkede folk meget om, at vi nok skulle blive nummer 1 og stensikker top-4. Og det kan folk jo sagtens sige, men det er noget andet at stå i situationen og rent faktisk skulle præstere til det, så det er jo ikke nogen hemmelighed, at der var tårnhøje forventninger til os, siger Frederik Fredberg. 

Fredberg oplevede et større pres i sæson 5, hvor de som nævnt var favoritter til at vinde inden sæsonstarten. 

- Det var anderledes. Det var trods alt femte sæson, men det var første sæson, hvor vi var topfavorit. Det har jo stort set været FCK, der har været topfavorit i alle sæsoner på blandt andet odds, som er rimelig objektivt, så den her gang var det en anden følelse at stå med, at det var os, der på papiret var en stensikker favorit, og det er bare noget andet, fortæller Fredberg. 

Fredberg fortæller endvidere, at han var knust, da drømmen om at vinde allerede blev slukket inden Finals. 

- Jeg var fuldstændig knust. Man kan næsten ikke lade være med at tænke, om man nogensinde kommer tilbage, men når man så tænker tilbage på det og ser, hvor man er i dag, så synes jeg alligevel, at det er flot, at man er kommet videre, siger Frederik Fredberg. 

Lillelys: "Jeg er ikke bange for at skuffe igen"

Alexander "Lillelys" Laustrup kom til Brøndby i sommeren 2020, og sæson 5 var dermed hans første som Brøndby-spiller. Det blev en hård en af slagsen for ham personligt, da han ikke leverede det spil, han selv og andre forventede af ham. 

- Sæson 5 vil ikke være en sæson, jeg vil huske som en af de første i hvert fald. Det var en hård sæson for mig personligt i forhold til mine forventninger til mig selv, men det var også en lærerig sæson. Vi lærte alle sammen rigtig meget af den sæson, så på en eller anden måde har det jo været godt at prøve sådan en nedtur, så man får lidt mere hår på brystet, siger Lillelys. 

Lillelys skiftede til Brøndby fra Lyngby, og han kan sagtens mærke, at der er et større pres, når man repræsenterer de blågule sammenlignet med De Kongeblå. 

- Brøndby er en større klub, og der var pres på. Allerede fra starten af blev vi udråbt som de helt store favoritter, så det lægger bare et automatisk pres, og det tror jeg, vi alle sammen følte, at der var, siger Lillelys.

- Men jo, det var noget andet, og jeg føler, at jeg har lært af det. Jeg har aldrig været i så stor en organisation/klub før, så det var lærerigt, vil jeg sige. Jeg har prøvet at tage det positive med fra den sæson og ligesom glemt alt det dårlige. Men jo, der var et kæmpe pres på, som jeg ikke har oplevet før. Specielt når man så fik en så dårlig start. Det havde måske været noget andet, hvis man havde startet godt ud, men det gjorde jeg ikke, og så blev presset bare endnu større.

Hvor står du henne mentalt her inden sjette sæson? Er du nervøs for at skuffe igen, eller har du lagt det bag dig?

- Jeg har lagt den bag mig. Selvfølgelig vil den altid sidde i en, indtil man er kommet over på den anden side. Man vil aldrig glemme sæsonen jo, men det er ikke noget, jeg er nervøs for. Jeg har masser af onlinekvaliteter, og jeg er stort set sikret Playoff nu online, så på den baggrund er jeg ikke nervøs for at fejle på en eller anden måde, fordi jeg har jeg gjort det, som mange andre stræber efter, og jeg har allerede klaret det inden den sidste kvalifikationsturnering, fortæller Lillelys.

Den onlineturnering, Lillelys nævner her, er en yderst prestigefyldt Playoff-turnering om at komme med til VM i FIFA. De 64 bedste spillere i verden på hver konsol kvalificerer sig til Playoffs. 

Alexander Laustrup er ikke bange for at skuffe igen, men skulle det ske, ved han, at de har gode folk til at tage over. 

- Jeg er ikke bange for at skuffe, men skuffer jeg, så har vi spillere som Blazek, Mikse og Meinike som nok skal gå ind, hvis det er. Det helt store problem sidste år var det her med, at der skete meget bag kulisserne, som folk udefra ikke har kunnet se. Jeg var ny, og der skete bare mange ting, som ikke var planlagt. 

- Samtidig var vi heller ikke lige så opdaterede på metaen, som var på daværende tidspunkt, selvom vi egentlig følte det. Men det var stadig rigtig tidligt i spillet, og jeg havde ikke den rigtige meta på det tidspunkt inde i studiet i hvert fald, og det gør også meget ved ens spil, hvis man ikke har fundet den og har fået den ind under huden, fortæller Lillelys.  

Hvad forventer du af dig selv i sæson 6? Regner du med at se en meget stærkere version af dig selv inde i studiet?

- Rent mentalt, ja. Spillemæssigt føler jeg også, at både mig og Frederik og Blazek er et helt andet sted. Du kan jo også se, Frederik har oppet sit spil rigtig meget, også internationalt. Så jeg føler, det er en anden Lillelys. Det er en mere normal Lillelys, vi kommer til at se nu og ikke en så ubalanceret Lillelys. Men det handler jo også om, at du rammer momentum, når du er derinde. Det handler om, at man rammer det i eSuperligaen, og det er jo også derfor, vi tit ser nogle uventede hold, der ligger godt til, for hvis du lige pludselig rammer momentum og en god periode, så giver det rigtig meget, fortæller Lillelys. 

- Men ud over det synes jeg, at vi ligger godt til det, og jeg tænker helt klart, at det er et helt andet Brøndby-hold, der går ind til sæson 6.  

Fredberg og Lillelys ser frem til sæsonen, hvor de har meget at bevise ovenpå den utroligt skuffende sæson, de havde sidste år. 

- Både mig og Frederik (Fredberg, red.) er ivrige for at komme i gang. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi rigtig, rigtig gerne vil ind hurtigst muligt og få rådet bod på den skrækkelige sæson sidste år. Så det er klart, at vi vil rigtig gerne ind og vise, at sidste sæson bare var en 'ups'er', fortæller Lillelys. 

To ugers preseason

Forberedelserne hos Brøndby har været i gang siden mandag den 15. marts. Fra den mandag og frem til eSuperligaens sæsonstart møder de ind hver dag på Brøndby Stadion for at træne og forberede sig til den kommende sjette eSuperliga-sæson.

Lillelys er også glad for, at de i denne tid møder ind igen hver dag.

- Vi møder ind klokken 09, og lige her i starten af forberedelserne har vi hygget meget, fordi der alligevel er lidt tid til (sæsonstart, red.), og de næste par måneder bliver hårde, så det er vigtigt lige at få restitueret kroppen lidt, siger Lillelys og fortsætter: 

- Det er også det fede ved at være her på stadion, for du kommer ud og tager på arbejde og får en normal hverdag. Indtil videre har det jo bare været kæresten derhjemme, der er taget på arbejde, og så har man selv bare ligget og sovset den oppe i sengen, indtil man gik ned for at spille FIFA.

- Nu er det lidt noget andet. Nu kan man ligesom stå op sammen og gøre sig klar til at tage af sted. Så jeg synes, det er super dejligt, at vi har det her og kan være herinde, siger Lillelys. 

Daniel Barnewitz fortæller, at Fredberg, Lillelys og Blazek alle træner på begge konsoller i forberedelserne, da de dermed kan ryste posen og være mere uforudsigelige i forhold til sidste sæson. I eSuperligaen skal holdene som tidligere nævnt nemlig vælge en spiller til både PS4 og Xbox til hver runde.

I sidste sæson gik der lang tid, før Barnewitz foretog ændringer i starttoeren, men i år vil han reagere hurtigere, hvis han finder det nødvendigt.

- Ja, jeg vil helt klart reagere hurtigere. Da Dingo stoppede i sidste sæson, havde vi jo Blazek, men han var bare ikke det samme sted, som han er nu, og nu har han jo også fået debut. Han kan også komme ind, hvis Fredberg eller Lillelys skal bruge en pause. Og der skal jeg også blive bedre som træner til ikke at lytte så meget til, hvad de siger, fordi spillerne vil altid spille, men i stedet mærke efter og se, hvordan de går og har det og måske sige, 'Jeg synes, du har brug for en pause i dag', fortæller Daniel Barnewitz.

Målsætningen for Brøndby eSport forud for sæson 6 er først og fremmest at komme i top-4, lyder det fra Barnewitz, der også mener, at de er ligaens stærkeste hold, når de rammer deres topniveau. 

Vejle-træner: "Et komplet anderledes spil" 

Kent Brylle er FIFA-manager i Tricked Esport, der i eSuperliga-regi har et samarbejde med Vejle Boldklub. Siden femte sæson af eSuperligaen er der kommet en række patches til FIFA 21, hvilket blandt andet har betydet at husmandsfinten ikke er brugbar mere. I begyndelsen af FIFA 21 var husmandsfinten utroligt effektiv. Vejle-træneren mener sågar, at spillet er et helt andet nu. 

- Det er et komplet anderledes spil end i sidste sæson. Step overs er ikke et samtaleemne længere, og 5-mands er virkelig blevet en del af metaen. Og det er ikke bare for at parkere en bus, for ret mange står nu højt på banen. Det er noget, som vi har brugt meget tid på at tænke over og søgt løsninger på, så det er noget, som virkelig har udfordret mine tanker også, siger Kent Brylle til BetXpert.

- Ud over at nogle spillere slet ikke har rykket sig fra Pilm-cocktails som deres bedste våben, så tror jeg, at resten vil være en anderledes omgang end sidste sæson. Men det er ikke, fordi jeg synes, at spillet er blevet mere kedeligt af de patches, som har formet metaen.

Brylle vandt eSuperligaen som træner for Vejle i sæson 4, og han ser de regerende mestre fra FCK som de største konkurrenter til titlen. 

- Jeg ser FCK som den største konkurrent. Det ligner ikke, at Marcuzo er blevet dårligere gennem spillet, og LordHjorth har i hvert fald hævet sit niveau, så vi skal stå tidligt op for at være med. Derudover synes jeg, at der i Danmark p.t. er en firkløver, som er bedre end resten. Den består af os i Vejle, FCK, Brøndby og AaB.

- Lillelys ser knivskarp ud i alt, hvad han spiller p.t., og Fredberg er altid god derinde. Roberts og Skibsted fra AaB har været stærke hele året, så de har i den grad sparket sig op i toppen også. Men der er mange hold om buddet og på den rigtige dag, kan jeg sagtens forestille mig, at hold som FCM, AGF og Lyngby kan drille os andre, fortæller Vejle-træneren.

"Vi går virkelig efter at vinde denne sæson"

Kent Brylle lægger ikke skjul på, hvad Vejles mål er.

- Vi går virkelig efter at vinde denne sæson, så alt er, som det plejer. Vi har haft en god sæson indtil videre, men det her trofæ har aldrig været vigtigere for os. Arrow skal bruge det for at ramme Playoffs, og generelt har hele truppen en kæmpe sult efter at vinde trofæet igen. Selvom Skifter for længst har sikret sig Playoffs, så tror jeg ikke, at der går en brøkdel af hans sult af den grund. Vi kommer for at vinde, men vi ved, at det bliver svært, for der er virkelig mange gode hold, siger Kent Brylle.

Ny mand i truppen er "Minivildand", der er rykket op i eSuperliga-truppen hos Vejle. Han kom til Tricked i sommeren 2020 som en del af organisationens akademihold, og nu har han altså allerede taget skridtet op i førsteholdstruppen. Brylle kalder det er skulderklap for det hårde arbejde, han har ydet. 

- Minivildand er med i truppen, fordi vi tror på, at vi kan få gavn af ham, såfremt det er nødvendigt. Først og fremmest er det et skulderklap for hans hårde arbejde, men han har også vist, at han sagtens kan være med. En af hans store styrker er presspillet og kreativiteten omkring feltet. Han har en bred værktøjskasse til at åbne et forsvar op.

Det er dog uvist, om han får sin eSuperliga-sæson allerede i denne sæson. Vejle råder nemlig også over spillere som "Arrow", Emil Skifter, "Esser" og Oliver Høegh, og de står formentlig alle foran ham i køen om spilletid. 

- Om han kommer i aktion, er et godt spørgsmål. For det første er han med for at snuse til tingene, men hvis der ikke præsteres fra de andre, så ved vi, at vi kan regne med ham. Og så ved man aldrig i disse covid-19-tider. Det kan sagtens være, at hele truppen skal i kamp, og vi har valgt at tage ham op, fordi han har niveauet, fortæller Kent Brylle. 

Vejle-træneren var tilfreds med præstationerne fra sit hold i sidste sæsons grundspil, hvor Vejle sluttede på 2.-pladsen. Derfor var det ret overraskende, at de allerede i kvartfinalen røg ud af Finals efter nederlag til FC Midtjylland.

- Vores sæson 5 var faktisk ret god gennem hele grundspillet. Gennem hele sæsonen tabte drengene kun fire individuelle kampe, hvilket er ret godt. Vi havde tre spillere, som alle levede op til forventningerne, og leverede nærmest hver gang vi var i kamp, siger Brylle og fortsætter:

- Desværre gik det allerede galt i kvartfinalen, og jeg synes, at det var en kombination af, at vi ikke havde marginalerne med os, og at FC Midtjylland faktisk var bedre, end de viste gennem hele grundspillet. Min personlige holdning er, at FCM på dagen var det bedste hold af de fire som ikke endte i top-4, men det kunne man slet ikke se gennem grundspillet, så det overraskede os lidt.

- Det hører dog med til historien, at Skifter tacklede bolden to-tre gange i det 90. minut uden at måtte få den, og så ved man godt, hvad klokken har slået. Det ændrer dog ikke på, at der var rigtig meget at lære den dag, og at vi ikke var kommet langt nok i nogle af spillets facetter, og det er noget, som vi skal have styr på i den nye sæson.

Brylle fortæller endvidere, at det var en kæmpe skuffelse for dem at ryge ud så tidligt til Finals, men han er tilfreds med grundspillet, hvor Vejle sikkert sikrede sig top-4. 

- Selve resultatet var en kæmpe skuffelse, men vores samlede præstation gennem hele grundspillet kan jeg ikke sætte en finger på, lyder det afslutningsvis fra Kent Brylle.

Marcuzo: Os og Vejle er sikre på top-3

FCK vandt femte sæson af eSuperligaen, og dermed blev de første hold til at vinde titlen to gange. 

BetXpert har talt med FCK-spillerne Marcus "Marcuzo" Jørgensen og Mikkel "LordHjorth" Bach forud for sæson 6, og Marcuzo fortæller blandt andet, at de ønsker at være første hold til at vinde eSuperligaen to gange i træk.

Siden jeres triumf i sæson 5 er North jo lukket. Kan I sætte nogle ord på, om det får nogle sportslige konsekvenser for jer?

- Overordnet set ingen. Der er småting, som bliver ændret i forhold til, at vi skal have kontor på en anden etage, hvor vores nye medarbejdere og direktøren sidder. Det er egentligt det helt store, ellers foregår alt andet som udgangspunkt på samme måde, siger Marcuzo.


Begge FCK-spillere har stor tiltro til eget niveau, og de regner med at sikre sig den direkte billet til Finals via grundspillet. Det er i hvert fald målsætningen hos FCK. 

Vores forventning er endnu engang, at vi i grundspillet skal sikre top-4, så vi kommer med til Finals. Til Finals vil målsætningen uden tvivl være at vinde, hvilket vi føler vi har niveauet til. En top-3 i grundspillet ville for mit vedkommende lyde på os selv, Brøndby og Vejle. Jeg synes, vi tre hold er de stærkeste, og at vi alle tre er blevet bedre siden sæson 5, fortæller LordHjorth.

Marcuzo er enig med sin holdkammerat, men nævner også sidste sæsons grundspilsvindere fra AaB.

- Jeg tror, top-3 kommer til at bestå af os og Vejle som de to sikre, og så kommer AaB og Brøndby til at kæmpe om den tredje plads, siger Marcuzo.

Marcuzo, hvad synes du om spillets tilstand p.t.?

- Spillets tilstand er egentlig okay. Det er i hvert fald i meget bedre tilstand, end sidste års FIFA 20 var på det her stadie. Der har dog været en tendens til, at mange spiller 5-mandsforsvar, hvilket kan gøre kampene lidt kedeligere, men det virker til færre og færre spiller det, fortæller Marcuzo. 

I er de tre eneste spillere, der har prøvet at vinde eSuperligaen to gange. Hvordan bevarer man motivationen som FIFA-spiller i et spil, der til tider kan være så frustrerende, som det er tilfældet? 

- Som du selv siger, så er vi de eneste, der har vundet titlen to gange, men vi vil rigtig gerne være de første til at vinde back-to-back også, som ikke er blevet gjort endnu. Såfremt ville vi også have vundet titlen hele tre gange, hvilket ville være endnu et kæmpe statement, så der er stadig rigeligt med motivation, siger Marcuzo.

LordHjorth skiftede til FCK forud for sæson 5, og han kan tydeligt mærke, at presset i FCK er større, end det var tilfældet i Vejle, hvor han spillede i de første fire eSuperliga-sæsoner.

- Der er pres på begge steder, men det er helt klart større i FCK. Jeg lægger det samme pres på mig selv, lige meget hvor jeg spiller, men presset udefra er markant større i FCK. Derudover kan man helt klart mærke på kulturen og miljøet i klubben, at det er en kæmpe klub, og at ambitionerne altid vil være at være den førende klub i landet. Det har FCK været i fodbold set over en lang årrække, og vi har formået at viderebringe det til eSuperligaen, så det momentum skal vi holde fast i, fortæller LordHjorth.

LordHjorth har vundet eSuperligaen to år i streg, men altså for to forskellige hold. Han er også meget motiveret, her inden sjette sæson starter.

Personligt synes jeg, at motivationen skal komme indefra. Når det så er sagt, er det klart, at der er tider, hvor det er nemmere at motivere sig selv end andre. Nu har vi, som du siger, vundet eSuperligaen to gange som de eneste spillere, men tanken om en tredje er en motivation i sig selv.

- At kunne vinde trofæet til København for tredje gang og personligt vinde back-to-back-to-back ville være noget, der egentlig ikke burde være muligt med så mange stærke hold og spillere, vi har herhjemme. Så det motiverer os meget, det her med at vise, at vi er de bedste og levere et statement, når vi spiller FIFA, lyder det fra LordHjorth.

Hvad er jeres målsætning for sæson 6? 

- Først og fremmest top- 3 i grundspillet. Efter grundspillet har vi kun et mål, og det er at vinde titlen igen, siger Marcuzo. 

Hvem ser I som jeres største konkurrenter til titlen - og hvorfor? 

- Brøndby, Vejle og AaB. Jeg synes, at både Fredberg og Lillelys er bedre nu end i sæson 5, og i Vejle er Skifter virkelig blevet god, og ham og Arrow er en giftig duo. AaB vandt grundspillet i sæson 5, og de virker ikke til at være blevet svagere, så derfor er man nødt til at se dem som en konkurrent også, selvom de til tider går lidt under radaren. Lyngby må desuden heller ikke undervurderes, lyder det fra LordHjorth.

Sjette sæson af eSuperligaen starter tirsdag den 30. marts klokken 17.00 med kampene Vejle - FC Helsingør og Hobro - SønderjyskE. Du kan se med direkte på TV3 Max og Viaplay.