Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Christian Eriksen bliver nærmest rygtet væk i hvert eneste transfervindue, men ifølge Danske Spil*, så er sandsynligheden stor for, at han skifter klub til sommer.


- Vi har odds 1,30 på Christian Eriksen ikke er i Tottenham pr. den 2. september 2019. Hvis jeg skal omskrive det til procenter, så svarer det til omkring 70%, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter.


- Der er flere ting der peger i retning af, at Christian Eriksen kan være på vej væk fra Tottenham. Først og fremmest, så udløber hans kontrakt i sommeren 2020. Harry Kane og Dele Alli har fået forlænget deres kontrakter tidligere på i denne sæson,
men altså ikke Eriksen. Det gør ham væsentligt mere attraktiv for storklubber, da de kan få ham for et reduceret beløb. 


- Derudover, så er Tottenham presset økonomisk, fordi ejeren, Daniel Levy, har betalt kassen for at få bygget et nyt topmoderne stadion. Det kunne måske få ham på salgstanker, da Christian Eriksen er en meget eftertragtet herre.


Barcelona har været nævnt flere gange som en mulig destination for Danmarks største fodboldstjerne, men ifølge Danske Spil*, så er det ikke der, han havner.

- Vi har odds 2,75 på Christian Eriksen havner i Juventus og odds 4,00 på Real Madrid. Det er vores to største favoritter.


- Juventus har mangler på midtbanen, og skulle eftersignende være meget interesserede i at få tilknyttet Eriksen. De har vundet Serie A syv gange på stribe, og været i Champions League-finalen to gange indenfor de sidste fire år. Deres hold er spækket med stjerner, hvor Ronaldo selvfølgelig er den allerstørste.


- Efter afskeden af Zidane og Ronaldo, så har Real Madrids sportslige resultater ikke hængt sammen. Det kunne en ny midtbanekreatør som Eriksen være med til at ændre på.


- Det er selvfølgelig svært at sige, i hvilken klub Eriksen spiller efter sommerens transfervindue, men vi vurderer altså, at sandsynligheden er større for, at han ikke spiller i Tottenham, end han gør, afslutter Peter Emmike.