Er Lionel Messi uerstattelig og er Barcelona ved at smide det spanske mesterskab, mens den lille argentiner sidder udenfor? Vi har set på oddsene...

FC Barcelona har helt usædvanligt tabt to kampe i træk; først 2-1 i Champions League-kampen mod Ajax og senest blev det til et 0-1 nederlag til Athletic Bilbao i den spanske La Liga. De to eneste nederlag under Gerardo Martino, der ellers indledte med en forrygende 7-0 sejr over Levante og hurtigt sendte Barcelona i front som absolut mesterskabsfavorit.

Men så blev Lionel Messi skadet, og Barcelona er nu presset både af sensationen Atletico Madrid og ærkerivalerne Real Madrid. Messi bliver ikke klar til de resterende spillerunder i år, og det er endnu uvist, om han når at blive 100% fit til den vigtige udekamp mod Atletico Madrid den 11. januar.

Hos Real Madrid var Cristiano Ronaldo også ude med en skade, men både i 4-1 sejren i Champions League over Galatasaray og specielt i 4-0 sejren over Real Valladolid tog Gareth Bale det offensive ansvar, og den spanske konge-klub ligner igen en yderst seriøs mesterskabskandidat.

TOPSTILLING I LA LIGA

1. Barcelona....... 13-1-1 (42:9) 40 point

2. Atletico Madrid 13-1-1 (40:9) 40 point

3. Real Madrid.... 12-1-2 (44:17) 37 point

4. Athletic Bilbao. 9-2-4 (23:19) 29 point

Med David Villa (8 sæsonmål) solgt til netop Atletico Madrid og nu uden Lionel Messi (8 sæsonmål) har Gerardo Martino sendt Cesc Fàbregas (5 sæsonmål) i front med Neymar (4 sæsonmål) og Alexis Sanchez (8 sæsonmål) eller Pedro (7 sæsonmål) på kanterne.

Selv uden Lionel Messi er det en frygtet offensiv, og Barcelona er også stadig mesterskabsfavoritter.

Udvalgte La Liga Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
FC Barcelona 1,60
Unibet
Real Madrid 3,00
Partybets
Atletico Madrid 8,00 Bet365

Næste ligakamp for Barcelona er den 14. december, hvor de tager imod Villarreal, men inden da skal de først møde Cartagena i Copa del Rey-turneringen og derefter venter Celtic i sidste CL-gruppekamp.