Sponsoreret indhold fra NordicBet

England tabte i går et nervepirrende opgør mod Uruguay, og med nul point efter to kampe har mange dømt dem ude af VM. NordicBet vurderer dog, at Rooney & Co. stadig har 12 til 14 procents chance for
avancement fra gruppen og giver odds 7,00 herpå.

Med to scoringer i gårsdagens VM-brag sendte Luis Suarez England ud af VM. Sådan er opfattelsen i hvert fald dagen derpå hos mange fans og eksperter. NordicBet har dog regnet på det, og ifølge bookmakeren lever det engelske VM-håb stadig.

Resultaterne i den tætte gruppe kan nemlig snildt flaske sig til Englands fordel. Hvis undertippede Costa Rica taber til Italien i aften, så kan England med en sejr over Costa Rica i den sidste gruppekamp spille sig på samme pointantal som mellemamerikanerne og Uruguay. Det sker dog kun, hvis Italien samtidig vinder over Uruguay. Det sidste bliver ifølge bookmakeren den sværeste hurdle for de engelske VM-drømme.

"Det er lidt den omvendte verden med England denne gang. Normalt er forventningerne op til en slutrunde skyhøje, hvorefter de skuffer kolossalt, sniger sig videre fra gruppespillet og derefter ryger ud. Denne gang har forventningerne været mere afdæmpede, men nøgternt set har de nok spillet bedst af alle hold i gruppen", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Costa Rica har to svære kampe mod Italien og England. Her vurderer vi, at der er i underkanten af 40 procents chance for, at de får to nederlag. Ironisk nok vil Englands VM-chancer herefter afhænge af
Italiens motivation. Italienere er jo kendt for at spille meget resultatorienteret, og får de bare ét point mod Uruguay i den sidste kamp, så har de sikret førstepladsen. Med 36 til 40 procents chance for
en Italien-sejr mod et Uruguay-hold, der måske skal jagte sejren, så ender vi omkring de 12 til 14 procents chance for videre deltagelse til de hårdtprøvede engelske landsholdsspillere", lyder regnestykket fra oddssætteren.

Kampen mellem Italien og Costa Rica finder sted i aften. Inden opgøret er begge hold favoritter til at gå videre fra Gruppe D. 

Går holdet videre fra Gruppe D?
Italien 1,08
Costa Rica 1,75
Uruguay 2,00
England 7,00

Find oddset på www.NordicBet.dk under under VM - Gruppespilsvæddemål