Der venter Danmark en vigtig kamp tirsdag aften ved EM i kvindehåndbold. Modstanderen er vores naboer fra Sverige, og BetXpert bringer her forskellige odds på Danmark - Sverige. 

Danmark indledte EM-slutrunden rigtig skidt med et overraskende 26-28-nederlag til værtsnationen Slovenien. Søndag aften rejste Jesper Jensens tropper sig dog på flot vis ved at storsejre med 34-21 mod Serbien. Havde Danmark tabt mod Serbien, havde det været ensbetydende med et farvel til EM i kvindehåndbold.
Nu er Danmark i stedet sikre på at gå videre til mellemrunden, men der er stadig meget at spille om tirsdag aften, hvor Sverige er modstanderen i den sidste gruppekamp. Bookmakerne har Danmark som favoritter mod Sverige. Du kan se kampen fra klokken 20.30 tirsdag på TV 2 eller på TV 2 Play. Du kan også livestreame EM håndbold her.

Spil på Danmark - Sverige hos Mr Green

Der er ikke et spilforslag til Danmark - Sverige lige nu, men har du interesse i at læse spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her.

Mod Serbien var der tre danske spillere, der lavede fire mål, hvilket rakte til at blive delt dansk topscorer i kampen. Kathrine Heindahl, Trine Østergaard og Sarah Iversen lavede alle fire mål i opgøret. Førstnævnte var ifølge TV 2 Sports håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen i øvrigt kampens spiller. Om Heindahls præstation skriver Bruun Jørgensen således:

- Hun dækkede rigtig godt op igennem hele kampen, og så gjorde hun det, jeg savnede forleden, når hun gik frem i forsvaret – armene op over hovedet! På den måde stjal og forhindrede hun indspil. Det er sådan, hun skal dække.

- Hun var ved at blive snydt et par gange, men hun fik reddet situationerne. Igen skarp på afslutningerne med fire mål på fire forsøg. En rigtig god landskamp og kampens spiller, lød det fra Peter Bruun Jørgensen på TV 2's hjemmeside efter kampen. 

Kathrine Heindahl har dog et stykke op til Trine Østergaard på den danske topscorerliste ved EM. Fløjspilleren har scoret 11 mål, mens Heindahl har scoret seks indtil videre. Samlet EM-topscorer lige nu er svenske Nathalie Hagman, der har scoret 18 mål. 

Tirsdag skal Danmark så op mod Nathalie Hagman og resten af det svenske landshold i sidste gruppekamp, og her kan de danske håndboldkvinder håbe på, at det ender, som det gjorde ved deres seneste møde.

Ved EM for to år siden mødtes Danmark og Sverige nemlig i mellemrunden, og dengang sejrede Danmark med 24-22. Det resultat var medvirkende til, at Danmark gik videre til semifinalen, mens Sverige endte sidst og faktisk tabte alle tre kampe i mellemrunden. 

Mens Danmark har både vundet og tabt ved EM indtil videre, har Sverige indledt EM stærkt med to sejre. Søndag sejrede de med hele 33-22 mod Slovenien. 

Herover kan du se højdepunkter fra Danmarks sejr over Serbien. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Danmark mod Sverige til EM i kvindehåndbold?

Danmark møder Sverige tirsdag den 8. november klokken 20.30.

Hvor kan man se Danmark - Sverige?

Du kan se Danmark - Sverige direkte på TV 2.

Hvor kan man livestreame Danmark - Sverige?

Du kan livestreame Danmark - Sverige hos Bet365 og hos TV 2 Play.