Fredag indledes EM i kvindehåndbold, og her skal det danske landshold møde Slovenien, der er en af de tre værtsnationer. BetXpert bringer her forskellige odds på Danmark - Slovenien. 

Danmark skiller sig ud i Gruppe B ved at være eneste land, der ikke begynder med et 'S'. Jesper Jensens tropper skal møde Slovenien, Serbien og Sverige i gruppespillet, og top-3 i gruppen går videre til mellemrunden, og det vil være meget skuffende, hvis ikke Danmark formår at ende i top-3.


Danmark er blandt bookmakernes største favoritter til EM-guldet, og det er faktisk kun Norge og Frankrig, der giver et lavere odds som vinder af EM i kvindehåndbold 2022

Mod Slovenien er Danmark da også storfavoritter, som du kan se i afsnittet nedenfor.

Odds på Danmark - Slovenien

Der er kampstart mellem Danmark og Slovenien fredag klokken 18.00, og du kan se med direkte på TV 2. 

Odds: Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,24
Uafgjort 14,00
Slovenien 7,75
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 51,5 mål 1,80
Under 51,5 mål 2,02
Over 52,5 mål 2,00
Under 52,5 mål 1,79

Odds er senest opdateret torsdag den 3. november klokken 11.18.

Spil på Danmark - Slovenien hos Bwin

Der er lige nu ikke et spilforslag til Danmark - Slovenien her på BetXpert, men hvis du har interesse i det, så kan du finde alle spilforslag fra vores ekspertpanel her.

TV 2 Sport fangede Sandra Toft i lufthavnen onsdag inden afrejse, og verdens bedste håndboldspiller anno 2021 fortalte blandt andet, at hun har sommerfugle i maven og glæder sig. Desuden har hun en god fornemmelse, og målsætningen er klar for hende.

- For mit vedkommende handler det om at komme på podiet. Jeg håber da, at vi har noget metal med hjem, lød det i lufthavnen fra Sandra Toft til TV 2 Sport.

Danmark har op til EM spillet Intersport Cup, hvor det blev til en sejr og to nederlag. Sejren kom mod Brasilien i den første kamp, men herefter tabte Danmark til både Norge og Holland. Det skal dog nævnes, at begge opgør var uhyre tætte. Nederlaget til Norge lød på 27-28, og Holland tabte Danmark 25-26 til. 

Ved VM i Spanien sidste år endte Danmark på tredjepladsen. Bronzemedaljen blev sikret efter en 35-28-sejr over Spanien. I semifinalen tabte Danmark med bare ét mål til Frankrig. 

Ved EM for to år siden endte Danmark på fjerdepladsen efter nederlag til Norge i semifinalen og nederlag til Kroatien i kampen om tredjepladsen. Ved EM 2020 mødte Danmark i øvrigt også Slovenien i gruppespillet, og dengang sejrede Danmark sikkert med 30-23. 

Det er dog ikke seneste møde mellem de to. Danmark og Slovenien mødtes også i sommer, hvor det blev til en dansk sejr på 38-30 i en venskabskamp. 


I videoen ovenfor kan du se, hvordan det gik Danmark ved seneste EM i 2020, der blev spillet på hjemmebane.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Danmark mod Slovenien til EM i kvindehåndbold?

Danmark møder Slovenien fredag den 4. november klokken 18.00.

Hvor kan man se Danmark - Slovenien?

Du kan se Danmark - Slovenien direkte på TV 2.

Hvor kan man livestreame Danmark - Slovenien?

Du kan livestreame Danmark - Slovenien hos Bet365* og hos TV 2 Play.