Italien og Kroatien har maksimumpoint før deres søndagsbrag i EM-kvalen. Vinder Buffon og Balotelli, eller kan Modric og Mandzukic overraske i Milano?

Ved sommerens VM-slutrunde måtte Kroatien og Italien skuffede forlade festen allerede efter gruppespillet, og nu er fokus rettet mod EM´16 i Frankrig.

I den italienske lejr skal landstræner Antonio Conte nu opbygge et ´post-Pirlo´-mandskab, hvor vi dog forsat finder rutinerede stjerner som Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini og 100-kampsjubilaren Daniele De Rossi.

I den italienske trup finder vi denne gang også mere uprøvede spillere som Torinos Emiliano Moretti og den unge Daniele Rugani fra Empoli, der kan blive kastet ind for at styrke defensiven (Leonardo Bonucci har karantæne).

På midtbanen kan også blive debut til Andrea Bertolacci fra Genoa og Sampdorias Roberto Soriano.

I angrebet er der flere spændende kandidater. Landsholdsdebutanten Graziano Pellè blev matchvinder i 1-0 sejren over Malta, men måske Conte bliver overbevist om, at Balotelli skal have chancen som spidsangriber mod den kroatiske forsvarsmur.

Kampen ender uafgjort til odds 3,30 hos Bet365*: Værdi?

Italien har ikke været overbevisende i deres kvalifikationskampe, og dette topbrag kan udvikle sig til en tæt affære. Kroatien har vist defensiv sikkerhed og vil nu nok være godt tilfredse med en pointdeling. Men er der værdi i odds 3,30?

Den store nyhed fra Støvlelandet er netop, at ´Super-Mario´ igen er lukket ind i landsholdsvarmen; trods begrænset succes i Liverpool, hvor Balotelli endnu jagter første Premier League-scoring.

Conte har ellers testet offensive profiler som Ciro Immobile, Simone Zaza, Alessio Cerci og altså Southamptons Graziano Pellè i den seneste EM-kvalkamp.

Uden helt at ramme rette gear har Italien hentet 9 point i de første tre kvalkampe efter sejre over Norge (0-2), Azerbaijan (2-1) og Malta (0-1).

Det er da også Italien, der tager favoritværdigheden på Giuseppe Meazza:

Søndag 16. november kl. 20:45 (Se Matchcenter til kampen)

Italien Uafgjort Kroatien
2,20 3,30 3,75
Betsafe
Bet365
Bet365

Der er stor begejstring omkring dette kroatiske landshold, der kan tage et stort skridt mod EM´16, hvis de slipper fra Milano med point. Kroatien skal forsvare deres førsteplads efter sejrene over Malta (2-0), Bulgarien (0-1) og Azerbaijan (6-0).

Der er således endnu ikke scoret på Monaco-keeperen Subasic, der dog ser ud til at komme på en langt større test i søndagens duel om førerpositionen i Gruppe H.

1. målscorer i kampen: Luka Modric til odds 21 hos Bet365*

Han var første mand på måltavlen i 2-0 sejren over Malta og Real Madrid-stjernen scorede sit andet kvalifikationsmål fra straffesparkspletten i 6-0 sejren over Malta. Er der værdi i odds 21 hos Bet365* for første mål kommer fra Luka Modric?

Landstræner Niko Kovac kan jonglere med profiler som Dejan Lovren og erfarne Srna i defensiven (samt stortalentet Tin Jedvaj fra Leverkusen), La Liga-stjernerne Ivan Rakitic og Luka Modric på midtbanen og selvfølgelig Mario Mandzukic i front.

Derudover kommer Wolfsburg-duoen Ivan Perisic og Ivica Olic med stor selvtillid og de kan måske også bidrage til en kroatisk sensation mod de italienske favoritter.

Udvalgte odds for første målscorer i kampen

Bedste odds Bookmaker
Mario Balotelli (Italien) 6,00
Unibet
Ciro Immobile (Italien) 6,50 Bet365
Graziano Pellè (Italien) 7,00 Bet365
Mario Mandzukic (Kroatien)
8,00
Ladbrokes
Ivica Olic (Kroatien) 10,00
Ladbrokes
Andrea Bertolacci (Italien) 17,00
Ladbrokes
Luka Modric (Kroatien)
21,00 Bet365
Bet365