England står overfor velorganiserede Schweiz i aftenens EM-kvalifikationsbrag. Kommer Rooney på måltavlen? Vi har set nærmere på oddsene til opgøret.

Det er forventet, at England og Schweiz kommer til at dominere denne EM-kvalgruppe, og der er lagt op til et nøgleopgør på St. Jakob-Park.

Både England og Schweiz var med til VM-festen i Brasilien, hvor det dog blev til engelsk exit allerede efter gruppespillet, mens Schweiz gav Argentina kamp til stregen i 1/8-finalen, hvor kampen blev med afgjort med en Di Maria-scoring i forlænget spilletid.

Nu skal fokus rettes mod EM-slutrunden i Frankrig. England indleder deres kvalifikation til EM2016 med en vanskelig udekamp mod Schweiz, der har en spændende trup og virker til at være vanskelige at besejre. Det er da også værterne, der tager en smal favoritrolle.

Mandag 8. september kl. 20:45

Schweiz Uafgjort England
2,70 3,20 3,00
Tipico
Bet365
Ladbrokes

Se vores matchCenter til kampen her.

Det engelske landshold er ankommet til Basel uden Liverpool-angriberen Daniel Sturridge, og det kan give chancen til enten Rickie Lambert eller Danny Welbeck, mens også den unge Raheem Sterling kan blive sendt i aktion mod Schweiz.

Kommer Captain Rooney på måltavlen?

Wayne Rooney har overtaget anførerbindet hos det engelske landshold og Manchester United-stjernen skal gå forrest og føre tropperne til sejr. Rooney var sikker fra 11m-pletten, da han sikrede England en 1-0 sejr i testkampen mod Norge, men der har også været en del kritik af Rooney i den engelske presse. Præstationerne har heller ikke været prangende i de første kampe under den nye United-manager Louis van Gaal.

Men kan Roy Hodgson få Rooney i målhumør og finde rette taktik til at sende englænderne på EM-kurs?

Scorer Wayne Rooney mod Schweiz?

Bedste odds Bookmaker
Ja 3,50 Bet365
Nej 1,27
Betsafe

Udvalgte odds for første målscorer i kampen?

Bedste odds Bookmaker
Wayne Rooney 8,00
Ladbrokes
Josip Drmic 8,00 Ladbrokes
Rickie Lambert 8,50 Bet365
Admir Mehmedi 9,00 Bet365
Haris Seferovic 10,00 Bet365
Danny Welbeck 11,00 Bet365

Kampen vises iøvrigt på 6´eren