CANAL9 dækker landsholdets kvalifikationskamp minutiøst på ferieøen Cypern - se med fredag 7. oktober fra kl. 19:45.

Mens det danske landshold blandt andet må undvære anfører Daniel Agger i fredagens uhyre spændende kvalifikationskamp på Cypern, stiller CANAL9 i stærkeste opstilling på NEO GSP Stadium i Nicosia. Michael Gravgaard - stærkt flankeret af Stig Tøfting og Erik Rasmussen - styrer slagets gang fra CANAL9-studiet på stadion. Mette Cornelius er klar med sidste nyt og direkte interviews ved sidelinjen, og i kommentatorboksen sidder CANAL9’s fodboldorakel Niels Christian Frederiksen og AGF-træner Peter Sørensen klar ved mikrofonerne.

Der er kick off kl. 20:30, men CANAL9 varmer op til kampen fra kl. 19:45. Vi har seneste nyt fra den danske lejr, krydret med indslag, der sætter fokus på flere af de danske profiler - blandt andre William Kvist, Nicklas Bendtner og landstræner Morten Olsen. CANAL9 har været en tur i Stuttgart og mødt William Kvist, der tilsyneladende gnidningsløst har skiftet succes i Superligaen ud med succes i Bundesligaen. De gode præstationer er hverken kommet tilfældigt eller overraskende for Kvist, for bag hver en fod, han sætter på banen går der mange tanker og planer. Den 26-årige midtbanespiller har angrebet klubskiftet, som han gør modstanderne, med omtanke og konsekvens.

CANAL9 ser også nærmere på Bendtner. Landsholdets absolutte angrebsprofil er i følge egne ord blevet ydmyg og voksen. Han erstatter natklubskandaler med fokus og mål - men holder det? Har skiftet til Sunderland været katalysatoren for, at den unge angriber endelig har fundet den rette formel? Endelig er en årrække med Morten Olsen som landstræner ved at tage sin afslutning, men hvilken forfatning efterlader Morten Olsen landsholdet i, og hvem skal tage over? Og hvad skal der ske med Olsen, når DBU-karrieren slutter?

EM-Kvalifikation: Cypern-Danmark

- direkte fra NEO GSP Stadium.

Med en flot sejr over Norge er Bendtner og co. meget tæt på en plads ved næste års EM-slutrunde i Polen og Ukraine. Med en sejr over Cypern har Morten Olsens danske drenge som minimum sikret sig en playoff-kamp. Det bliver dog ikke nogen nem opgave på ferieøen, hvor det danske landshold må undvære både Daniel Agger og Nicolai Boilesen i forsvaret.

Kommentatorer: Niels Christian Frederiksen og Peter Sørensen

Vært: Michael Gravgaard.

Eksperter: Stig Tøfting og Erik Rasmussen

On-side reporter: Mette Cornelius.

Kan du ikke se CANAL9 – så kan du købe adgang til kampen for Kr. 49,- på www.csports.dk

Kilde: canal9.dk