Spanien vandt EM-finalen med 1-0 over Tyskland, men spanierne er ikke de eneste EM-triumfatorer. En række BetXpert-brugere har vundet pengepræmier i vores store EM-konkurrence, afholdt i samarbejde med Sportingbet, og de sidste af disse præmier skal vi nu have uddelt.

Med finalekampen sluttede både del-konkurrence nr. 4 og den samlede konkurrence. Begge udløser fine præmier. I del-konkurrencen skal op til 6.500 kr. fordeles mellem de 15 bedste tippere; i den samlede konkurrence giver vi gavekort til de to bedste og en pengepræmie til nr. 3, til en samlet værdi af op til 22.000 kr.

I alt har EM-konkurrencen haft en præmiepulje på 48.000 kr. Grundpuljen var på 24.000 kr., men den enkelte præmie blev fordoblet hvis den pågældende vinder havde placeret et Euro 08-spil for minimum 50 DKK hos Sportingbet, senest ved deadline for den pågældende konkurrence-kupon (for den samlede konkurrence og for kupon 4, var det senest inden kvartfinalerne).

Herunder gennemgås vinderne. Alle disse bliver kontaktet direkte af BetXpert med information om præmiens udbetaling på personlig Sportingbet-konto jf. konkurrencereglerne. Bemærk: Hvis vores mail ikke er kommet endnu, skal man ikke gå i panik: Vi skal nok lade høre fra os.

Vindere, kupon 4

Med afslutningen af kupon 4, skal vi uddele præmier for op til 6.500 kr. blandt 15 vindere (ud af 539 deltagere).

Den fjerde kupon indeholdt playoff-kampene, dvs. kvart- og semifinaler samt finalen. Kuponen gjorde sig bemærket ved at vinderscoren var klart højere end ved de foregående kuponer.

Vindere, EM-kupon 4
1. lindebasker 27,27 points - 1.000 kr. / 2.000 kr.
2. flowers 23,05 points - 500 kr. / 1.000 kr.
3. Millar 23,00 points - 250 kr. / 500 kr.
4. Screwface 22,12 points - 150 kr. / 300 kr.
5. kenneth.thomsen 21,95 points - 150 kr. / 300 kr.
6. Flemming78 21,87 points - 150 kr. / 300 kr.
7. Albani 21,87 points - 150 kr. / 300 kr.
8. john barnes 21,22 points - 150 kr. / 300 kr.
9. soupnazi 20,67 points - 150 kr. / 300 kr.
10. Adam 20,25 points - 100 kr. / 200 kr.
11. Prankster 20,20 points - 100 kr. / 200 kr.
12. mm1972 19,02 points - 100 kr. / 200 kr.
13. Brijoh 19,02 points - 100 kr. / 200 kr.
14. Mynner 19,02 points - 100 kr. / 200 kr.
15. MartinVP 19,02 points - 100 kr. / 200 kr.

Se slutstillingen for kupon 4 her (derfra kan man klikke sig videre til slutstillingerne for de øvrige kuponer).

Vi ønsker tillykke til alle vinderne - og håber at så mange som muligt af dem sørgede for at udløse double-up præmien.

Samlet konkurrence

I alt 1075 BetXpert-brugere deltog i én eller flere del-kuponer i vores EM-konkurrence. Ud over de præmier der løbende er blevet uddelt i del-konkurrencerne, belønner vi de tre bedste i den samlede stilling.

Med følgende præmier: Et rejsegavekort på 7.500 kr., et rejsegavekort på 2.500 kr. samt en pengepræmie på 1.000 kr. Men det er kun udgangspunktet; hver præmie fordobles hvis vinderen inden deadline (for den samlede konkurrences vedkommende før kvartfinalerne) placerede et spil på mindst 50 kr. hos Sportingbet, konkurrencens sponsor.

Ingen af de fire førsteplads-tagere i delkonkurrencerne formåede at placere sig blandt de tre bedste i den samlede stilling. Triumfatorerne i den samlede konkurrence blev tre deltagere der holdt sig nogenlunde stabile, uden de helt store udsving. ”madsen_83” der endte med at snuppe den samlede førsteplads havde følgende del-placeringer: 9, 25, 40, 23. De to næste, ”kimsf” (257, 11, 23, 40) og ”Nicolai Kristensen” (173, 20, 16, 62), startede tungt, men holdt sig siden godt til.