Danmark møder lørdag aften Kroatien i anden mellemrundekamp ved EM i herrehåndbold. BetXpert bringer her de bedste odds på Danmark - Kroatien. 

De danske håndboldherrer fortsætter med at vinde ved det coronaplagede EM i herrehåndbold i Ungarn og Slovakiet. Torsdag blev det til sejr nummer fire ud af fire mulige, og lørdag bør det blive til fem ud af fem mod et meget coronaramt kroatisk landshold, der senest tabte med 26-32 til Montenegro. 


Danmark slog torsdag Island med 28-24, og det var også et opgør præget af corona, da Island var stærkt svækket grundet positive coronatests til blandt andre stjernen Aron Pálmarsson, Bjarki Már Elísson og Björgvin Páll Gústavsson.

Island leverede dog en fin figur på trods af de svære forhold, og særligt Ómar Ingi Magnússon var stærkt spillende og scorede otte mål i kampen. Topscorer i opgøret blev Mathias Gidsel, der lavede flotte ni mål. Gidsel er nu kun fire mål efter Mikkel Hansen på den interne danske topscorerliste i turneringen.

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, var ikke videre imponeret over Danmarks præstation mod islændingene.

- Det var en mærkelig kamp på mange områder. Det danske spil* var fejlfyldt, og Island kunne spille frit, eftersom de var hårdt ramt af corona. Danmark får dog det vigtigste med fra kampen, og det er to point og ingen skader, siger Mads Madsen. 

Odds på Danmark - Kroatien

Nedenfor finder du de bedste odds på Danmark - Kroatien. Der er kampstart lørdag aften klokken 20.30, og du kan se kampen direkte på TV 2 og TV 2 Play. Du har også mulighed for en gratis livestream til Danmark - Kroatien, og det kan du læse mere om her

Odds på Danmark - Kroatien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,08
Uafgjort 22,00
Kroatien 15,00
Odds på Danmark - Kroatien (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-6,5) 1,80
Kroatien (+6,5) 2,00
Odds på Danmark - Kroatien (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 56,5 mål 1,95
Under 56,5 mål 2,10
Over 57,5 mål 2,20
Under 57,5 mål 1,88

Odds på Danmark - Kroatien er senest opdateret fredag den 21. januar klokken 10.48.


Som det tydeligt kan ses i bookmakernes ovenstående odds, så er Danmark storfavoritter til at hente endnu en sejr ved EM i herrehåndbold. Dansk sejr giver odds 1,08 hos 888sport*, mens kroatisk sejr giver odds 15,00 hos Onsidebetting. Uafgjort giver odds 22,00 hos NordicBet*.

Spørger man BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, er der ikke meget tvivl at spore. Han er overbevist om, at det bliver endnu en sikker dansk sejr.

Danmark -6,5: Odds 1,80 hos 888sport*

Håndboldekspert Mads Madsen tror på, at de danske håndboldherrer vinder med minimum syv mål mod et svagt kroatisk landshold. Det begrunder han således: - Jeg tror, vi kommer til at se en dansk storsejr. Kroatien er en skygge af sig selv ved denne slutrunde, hvor de har haft en kaotisk optakt, og under slutrunden har de også været ramt af så mange coronatilfælde, at den kroatiske landstræner er stoppet med at tælle dem. Hvis Danmark holder sig fri af corona, så får Kroatien det svært, og så bliver det en dansk storsejr, lyder det fra Mads Madsen. 

Siden dette interview med Mads Madsen er det kommet frem, at Hans Lindberg er smittet med corona

Hvis du er interesseret i at se flere spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se samtlige her.

Mads Madsen: "Kroatien svageste modstander i mellemrunden"

BetXperts håndboldekspert mener, at Kroatien er det svageste hold, Danmark kommer til at møde i mellemrunden. 

- Hvis man ser udelukkende på denne slutrunde, så er Kroatien det svageste hold, som Danmark kommer til at møde ved mellemrunden. De er uden profilen Duvnjak ved slutrunden. De har dog Cindric med, men som så mange andre lande, så har Kroatien haft et hav af coronatilfælde, fortæller Mads Madsen.

Coronaen er jo netop virkelig en hæmsko ved dette EM, hvor mange trupper er hårdt ramt. Island var fx også uden deres største stjerne mod Danmark og manglede også flere andre profiler. Hvad er din holdning til, at man overhovedet afholder en slutrunde under disse forhold?

- Der er to sider af sagen. En EM-slutrunde er utrolig vigtig rent økonomisk, hvorfor jeg tror EHF vil strække sig langt for at gennemføre resten af slutrunden. Kigger man på det sportslige, så er det dog trist at se, at mange af de helt store stjerner bliver ramt af corona, og vi derfor ser nogle decimerede trupper rundt omkring. Selve håndboldspillet plejer at fylde alt, men ved denne slutrunde er corona den helt store medspiller, som alle hold frygter, siger Mads Madsen.

Seneste møde mellem Danmark og Kroatien fandt sted ved VM sidste år, og her tørnede de to hold også sammen i mellemrunden. Her blev det til en dansk storsejr på hele 38-26.