Danmark er videre til semifinalen ved EM i herrehåndbold, og mandag aften besejrede de danske håndboldherrer Holland med hele 35-23. Onsdag venter Frankrig i sidste mellemrundekamp. BetXpert har fundet de bedste odds på Danmark - Frankrig.

De danske håndboldherrer er sikkert klar til semifinalen ved det coronaplagede EM i håndbold, men inden semifinalen skal sidste mellemrundekamp mod Frankrig spilles. Det opgør finder sted onsdag aften klokken 20.30, og det kan du se direkte på TV 2 og TV 2 Play.


Mandag aften sikrede Danmark sig sejr nummer seks ud af seks mulige ved EM, og den kom i hus mod Holland, der blev slået med 35-23. Det var et hollandsk hold, der var svækket og uden Kay Smits, der er topscorer ved EM. Mikkel Hansen scorede syv mål mod Holland, og det betyder, at han nu kun er fem mål efter Smits på topscorerlisten.

Det var dog ikke Hansen, men Mathias Gidsel, der var den bedste spiller på banen mod Holland, og højrebacken scorede imponerende ni mål på ni forsøg. Gidsel er da også med fremme på topscorerlisten i turneringen. Her ligger den kommende Füchse Berlin-spiller nummer otte med 35 mål. 

Det er tredje turnering i træk, at Danmark er klar til semifinalen. I semifinalen skal Danmark op mod enten Norge, Sverige eller Spanien. De to førstnævnte tørner sammen tirsdag aften i en afgørende kamp om at gå videre. Spanien er videre til semifinalen, hvis de bare at undgår at tabe til Polen. 

Odds på Danmark - Frankrig

Nedenfor finder du de bedste odds på Danmark - Frankrig. Som nævnt kan du se opgøret på TV 2 og TV 2 Play fra klokken 20.30 onsdag aften. Du har også mulighed for en gratis livestream til Danmark - Frankrig, og det kan du læse mere om her.

Odds på Danmark - Frankrig (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,75
Uafgjort 9,10
Frankrig 2,80
Odds på Danmark - Frankrig (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-1,5) 2,05
Frankrig (+1,5) 1,79
Odds på Danmark - Frankrig (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 57,5 mål 2,00
Under 57,5 mål 1,87

OBS: Odds på Danmark - Frankrig er fra tirsdag den 25. januar klokken 12.18.

Odds på Danmark - Frankrig hos LeoVegas

Det er første gang ved slutrunden, at en dansk sejr (1X2) giver så højt et odds. Du kan få odds 1,75 på dansk sejr hos LeoVegas, mens fransk sejr giver odds 2,80 hos Bwin. Uafgjort får du til odds 9,10 hos Marathonbet.

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, forventer mange mål i kampen mellem Danmark og Frankrig. 

Over 56,5 mål i kampen: Odds 1,78 hos NordicBet*

Mads Madsen tror på over 56,5 mål i opgøret, og det begrunder han således: - Jeg tror, vi kommer til at se en højtscorende kamp, hvor der kommer til at være mange mål i begge ender, lyder det fra Madsen. 

Selvom Danmark allerede er klar til EM-semifinalen, så er der stadig meget at spille om i kampen mod Frankrig. Førstepladsen er nemlig på spil, og Frankrig risikerer at ryge ud, hvis de taber til Danmark, da Island er bedre indbyrdes mod franskmændene. Vinder Island deres kamp mod Montenegro, og Frankrig samtidig taber, så er det Island, der skal spille semifinale. 

De franske stjernespillere kan dog muligvis få en hjælpende hånd fra dansk side. I et interview med Ekstra Bladet efter sejren mod Holland blev landstræner Nikolaj Jacobsen nemlig spurgt til, om han ville spare spillere eller forsøge at sende Frankrig ud af turneringen. Her lød svaret, at det vigtigste er semifinalen fredag, og at han helt sikkert vil spare spillere onsdag, så han har friske spillere til semifinalen. 

Landstræneren understregede dog også, at de vil forsøge at spille en god kamp mod Frankrig onsdag aften. 

Seneste store møde mellem Danmark og Frankrig fandt sted ved sommerens OL-turnering i Tokyo, hvor de tørnede sammen i finalen, og her sikrede Guillaume Gilles mandskab sig guldet med en 25-23-sejr. De to hold mødte også hinanden i november i Golden League, og ved den lejlighed vandt Danmark med 31-26.

Se flere spilforslag og tips til European Men's Handball Championship 2022.