Den største fodboldbegivenhed i år medfølges af flere tilbud fra bookmakerne. Se her en oversigt over hvad du kan finde af tilbud på EM-finalen...

Sportingbet

Kommer Italiens dobbelte semifinalemålscorer Mario Balotelli på tavlen i den ordinære spilletid mod Spanien giver Sportingbet pengene tilbage på tabte væddemål på udvalgte markeder som et bonusspil.

På markederne første/sidste målscorer, korrekt score og scorecast (kombination af første målscorer og kampens resultat) refunderes tabte spil, op til 10 Euro/GBP, eller tilsvarende i anden valuta.

Bonusspil vil blive krediteret som "Kun Gevinster" (indsatsen returneres ikke) og skal satses én gang på et hvilket som helst Sportsbook-marked til odds 1,2 eller højere, før eventuelle gevinster kan hæves.

Øvrige regler og betingelser for denne kampagne

 • 1. Dette tilbud gælder kun for enkelte spil før kampen og kun for indsatser placeret efter 29/06/12 kl. 18:00.
 • 2. Dette tilbud gælder kun for markederne for første/sidste målscorer, korrekt resultat og scorecast.
 • 3. Dette tilbud gælder kun mål scoret i de første 90 minutters spilletid, forlænget spilletid tæller ikke.
 • 4. Selvmål tæller ikke.
 • 5. Hvis Gomez ikke spiller i denne kamp, ændres tilbuddet til 'Pengene tilbage på tabende spil på markederne for første/sidste målscorer, resultatet eller scorecast, hvis kampen ender 0-0.
 • 6. Maksimal tilbagebetaling er £/€10 eller tilsvarende i anden valuta pr. kunde
 • 7. Sportingbet forbeholder sig ret til at nægte et gratis spil til en kunde, hvor Sportingbet med rimelighed mener, at en sådan kunde før eller på nuværende tidspunkt misbruger eller bedrager systemet med gratis spil, for eksempel ved at deltage i arbitragespil.
 • 8. Refunderinger, der blevet optjent under dette tilbud, sættes ind på kundens konto inden for 48 timer fra afslutningen af det kvalificerende spil.
 • 9. Medarbejdere i Sportingbet-virksomhedsgruppen er ikke berettiget til deltagelse.
 • 10. Sportingbet.com har ret til at annullere eller tilbagetrække dette tilbud eller ændre hvilket som helst af dets vilkår til enhver tid og uden angivelse af årsag/varsel. De forbeholder sig også retten til ikke at lade visse kontohavere deltage i dette tilbud.
 • 11. Sportingbet.com er den eneste dommer i denne kampagne, og deres afgørelse er endelig og bindende.
 • 12. Sportingbet.com forbeholder sig desuden retten til at anmode om behørig legitimation fra enhver kunde forud for kreditering af bonussen.
 • 13. Dette tilbud kan ikke anvendes i forbindelse med andre tilbud.
 • 14. Sportingbet.coms normale regler er gældende.
 • 15. Spørgsmål vedrørende bonusser bedes sendt til [email protected]

Ladbrokes

Også Ladbrokes har udset sig Mario Balotelli til deres finaletilbud. Scorer Balotelli kampens første eller sidste mål i finalen refunderes alle tabte væddemål på markedet første målscorer, op til 1.000 kr., i form af et freebet

Regler og vilkår for kampagnen

1. Hvis den pågældende spiller scorer første eller sidste mål i den valgte kamp, vil vi refundere tabende væddemål på første målscorer på op til 1000 DKK, i form af et Free Bet.

2. Tilbuddet er tilgængeligt for nye og eksisterende kunder.

3. Tilbuddet gælder kun single væddemål. Refundering er ikke gældende for akkumulatorvæddemål.

4. Tilbuddet gælder kun tabende væddemål placeret på første målscorer i den valgte kamp. Tilbuddet er kun tilgængeligt i 1000DKK.

5. Kvalificerende væddemål skal placeres før kick-off. Væddemål placeret efter kampstart tæller ikke.

6. Selvmål er ikke gyldige i tilbuddet.

7. Du skal være fyldt 18 år for at spille og deltage i denne kampagne.

8. Maksimal refundering er 1000DKK per kunde, per kamp.

9. Free Bets vil være gyldige i 28 dage.

10. Kun den vindende del af each-way væddemål vil blive refunderet.

11. Én refundering per kunde, per kamp. Tilbuddet gælder første placerede væddemål.

12. Annulerede væddemål tæller ikke.

13. Væddemål placeret med Free Bets tæller ikke.

14. Refundering vil blive krediteret inden for 24 timer.

15. Ladbrokes påtager sig intet ansvar for system- eller forbindelsesproblemer, der kan påvirke slutbrugeren i løbet af kampagneperioden.

16. Tilbuddet er kun tilgængeligt for kunder, der bor i Danmark.

17. Ladbrokes kan efter eget skøn bestemme, om vi mener, at deltagelser eller konti er forbundet til den samme person ved hjælp af alle metoder, som vi finder passende.

18. I tilfælde af overtrædelse af disse regler og vilkår, forbeholder Ladbrokes sig retten til at tage sådanne skridt, som vi efter eget skøn finder passende.

19. Arrangøren er Ladbrokes Sportsbook LP, et kommanditselskab registreret i Gibraltar, med firmanummer 44, hvis registreret adresse er 57/63 Line Wall Road, Gibraltar.

Unibet*

Under hele EM-turneringen har Unibet* kørt med en kampagne, hvor alle tabte væddemål på markederne korrekt score, halvleg/fuldtid, første/sidste målscorer refunderes, hvis der bliver scoret et mål i dommerens tillægstid i anden halvleg. Dette tilbud gælder naturligvis også i finalen.

Regler og vilkår for kampagnen

• Tilbuddet gælder for spil på EM kampe. Datoer for kampene kan ændres pga. udsættelser/flytning af datoer.
• Korrekt score, Halvleg/Fuldtid og første/sidste målscorer tilbagebetaling er kun gældende for tabte ikke-live spil.
• Korrekt score, Halvleg/Fuldtid og første/sidste målscorer tilbagebetaling er kun gældende for kampe, hvor der bliver scoret efter 90 minutter i anden halvlegs overtid (når tiden har passeret 89:59)
• Mål scoret i første halvlegs overtid (efter 45 minutter) tæller ikke. Forlænget spilletid og straffe tæller heller ikke.
• Korrekt score tilbagebetaling er kun gældende for spil placeret på korrekt score (ordinær tid) sektionen. Tilbagebetaling er ikke gældende på spil sat i korrekt score (halvlegs) sektionen.
• Første/sidste målscorer henviser til den spiller som scorer det første mål/sidste mål i kampen. Selvmål tæller ikke med.
• Resultaterne vil blive bekræftet på www.uefa.com og det første resultat offentliggjort af UEFA vil blive brugt til at afgøre spillene, uanset om kampen bliver forkortet eller der kommer senere ændringer af de officieller resultater og/eller fejl.
• Der er ingen minimum/maksimum indsats nødvendig for at kvalificere til kampagnen.
• Indsatserne vil blive refunderet på konti indenfor 24 timer efter kampens afslutning.
• Kampagnen gælder for både enkelt og multiple spil. I tilfælde af et multipelt spil vil det tabende korrekt score, Halvleg/Fuldtid og første målscorer/sidste målscorer del af det multiple spil blive annulleret (og betragtet som odds 1,00), det akkumulerede spil vil dog fortsat være gyldigt uanset om det tabte korrekt score, Halvleg/Fuldtid og første målscorer/sidste målscorer bliver annulleret.
Unibet* forholder sig retten til at ændre eller annullere kampagnen til enhver tid.
• Unibets regler og vilkår er altid gældende for denne kampagne.
Unibet* forholder sig retten til at begrænse indsatser og ændre priserne til enhver tid.