Fårene er skilt fra bukkene: Trupperne er udtaget til EM 2016. Se dem i vores EM-optakt, hvor vi analyserer alle hold og bringer opstillingsbud.

Vil du slå kammeraterne i EM Manager-spil, eller går du efter overskud på dine EM-tip? Uanset om du er til det ene eller det andet (eller begge), kan vi varmt anbefale at du tjekker vores store optakt til EM 2016 i Frankrig:

EM i Frankrig 2016: Optakt, stjerner og formodede startopstillinger

Jo mere du ved, jo bedre er du klædt på til at sætte dit EM-managerhold og til at jagte værdi i de mange odds bookmakerne sprøjter ud i anledningen af sommerens slutrunde.

Officielle EM-trupper klar

De 24 landstrænere har lagt sig fast på hvilke spillere der skal med til slutrunden: 23 styk fra hvert land. Deadline for de officielle netto-trupper (31. maj) er overskredet, og fra nu af er det kun skader, der kan medføre ændringer.

Apropos skader må EM 2016 desværre undvære profiler som Vincent Kompany (belgisk forsvarsstyrmand), Raphaël Varane (fransk midterforsvarer), Marco Verratti (italiensk spilfordeler), Marco Reus (tysk venstrefløj) og Alan Dzagoev (russisk midtbane-ræv).

Andre markante fravær er fx Gökhan Inler (Schweiz), Karim Benzema (Frankrig) og Diego Costa (Spanien). Ikke pga skader, men fordi landstrænerne har vejet dem og fundet dem for lette. Inler pga manglende spilletid i Leicester, Benzema pga gangster-adfærd og Costa – ja, nok mest fordi Del Bosque ikke er begejstret for den hidsige spansk-brasilianer.

Ah ja – hele Danmarks landshold mangler desværre også. Bare hvis nogen skulle trænge til at blive mindet om dét triste faktum.

Slutrundens stjerner og stjerneskud

Men der er masser af stjerner og stjerneskud blandt dem der løber på grønsværen i Frankrig. Fra den svenske dansk-dödare Zlatan Ibrahimovic over det belgiske overflødighedshorn (Hazard, Courtois, Lukaku, De Bruyne…) og de franske værter (Griezmann, Martial & Co) til Cristiano Ronaldo & hans rutinerede portugisere samt de talentfulde engelske løver (Kane, Alli, Sterling…).

Spørgsmålet er: Hvem træder i karaktér i Frankrig? Hvem scorer målene, hvem begår frisparkene, hvem starter i det hele taget inde? Læs vores EM-optakt og få en god idé.