Første opgør i de to Europa League-semifinaler afvikles i aften - med tre spanske og et portugisisk hold som repræsentanter. Vi er klar med tips...

Ovenpå en skuffende spansk Champions League-midtuge med nederlag tildelt såvel Real Madrid (i München hos Bayern) som Barcelona (i London hos Chelsea), er det op til de spanske repræsentanter i Europa League at sørge for lidt succes.

Med tre deltagende klubber er Spanien allerede sikret mindst én finaleplads i den lille af de to store europæiske turneringer. Naboerne fra Portugal, der sidste år dominerede i turneringen og også fik den samlede vinder i form af FC Porto, bidrager med det sidste hold i semifinalerne - Sporting CP, der byder Athletic Bilbao op til dans i aften.

Vinderen vil altså komme fra Den Iberiske Halvø, og de spanske deltagere kæmper hos bookmakerne om at være favorit til titlen, mens Sporting er den store underdog.

Det skal dog ikke forhindre Sporting i at være favoritter i aften mod Manchester United og Schalke 04s banemænd, mener Torben N. Sørensen, der holder portugiserne som svage favoritter og har fundet værdi i et spil på Sporting-sejr DNB - altså med indskuddet betalt tilbage i tilfælde af uafgjort.

Det andet opgør står mellem Atletico Madrid og Valencia - der indtager hhv. ottende- og tredjepladsen i La Liga. Også her er hjemmeholdet favorit, men vi har kigget i retning af et målscorerspil for at finde værdi. Allan Urban har udset sig et spil på at værternes topscorer Radamel Falcao kommer på tavlen.