I den forgangne uges OddsXpert fik deltagerne kamp til stregen af én af vore egne eksperter. Ja, faktisk gik denne ekspert hele vejen, og tog ugesejren.
Mike Larsen, der til daglig huserer her på siden, som ekspert i den danske ishockey-liga, samt på den amerikanske MLS-liga i fodbold. Der var dog hverken ishockey eller soccer på programmet i ugens løb, men dette forhindrede ikke Mike i at skrabe de point sammen der skulle til.
Faktisk var pointhøsten så god i ugens løb, at der søndag var plads til en svipser. Selv med to fejl-tip for ugen, nåede den samlede pointhøst op på 8,20 point.

For sejren belønnes Mike Larsen med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrence:
http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.