Konkurrence: Så starter Superligaen endelig op igen, og det fejrer vi her på BetXpert med en konkurrence i samarbejde med LeoVegas*. Hvis du kan forudsige det korrekte resultat af Brøndby - AGF kan du vinde et bonusbet på 250 kroner, og op til 10 deltagere kan vinde det beløb, hvis det korrekte resultat rammes. 

Superligaen starter op i denne weekend, og i den anledning har BetXpert lavet en eksklusiv konkurrence med LeoVegas*, hvor du kan vinde et bonusbet på 250 kroner, hvis du formår at gætte det korrekte resultat af kampen mellem Brøndby og AGF.

For at være med i konkurrencen skal du skrive dit bud på kampens resultat. Fx: "2-0 til Brøndby" i kommentarsporet nedenfor. Du kan læse yderligere regler og vilkår lige nedenfor. 

Regler og vilkår for deltagelse i konkurrencen

Kan kan du læse om regler og vilkår for denne konkurrence. 

1. Alle deltagere kan deltage i denne gratis konkurrence, uanset om de har en LeoVegas-konto eller ej.

2. Der kræves ingen indbetaling for at deltage i konkurrencen.

3. Deltagerne skal forudsige det korrekte resultat af kampen mellem Brøndby og AGF (ordinær tid) i kommentarsporet til denne artikel.

4. Deltagerne skal ikke foretage et indskud for at deltage i konkurrencen. men hvis du ikke i forvejen har en LeoVegas-konto, skal du oprette dig via dette link for at modtage dit bonusbet. 

5. De første 10 deltagere, der gætter det rigtige slutresultat af kampen i ordinær tid, modtager et freebet på 250 kr.

6. Kun deltagere, der har foretaget deres forudsigelse inden kl. 18:59:59 den 17. juli vil kvalificere sig til denne kampagne.

7. Bonusbettet vil blive tilføjet til vinderens LeoVegas-konto inden for 72 timer efter, at kampen er slut.

8. Bonusbettet kan ikke deles op i flere væddemål. Bonusbet skal bruges på én gang, medmindre andet er angivet.

9. Bonusbettet skal bruges til odds 1,80 eller højere.

10. Bonusbettet kan bruges fra desktop og mobile enheder.

11. Alle gevinster fra et bonusbet udbetales minus værdien af det pågældende bonus. Hvis du vinder et spil til odds 3,0 med et bonusbet på 100 kr. får du 200 kr. udbetalt.

12. Bonusbettet skal indløses inden for 60 dage, medmindre andet er angivet.

13. Bonusbettet skal bruges inden for 7 dage efter, at det er blevet hævdet.

14. Bonusbets placeret på spil, der er annulleret/annulleret, vil ikke blive udbetalt som gevinster, men spillerne vil få deres bonusbet genindsat, medmindre begivenheden eller udløbsdatoen er overskredet, eller specifikke tilbudsregler gælder.

15. LeoVegas* forbeholder sig retten til at udelukke, annullere eller fjerne bonusbets og gevinster fra bonusbets fra konti, der anses for at være involveret i svindel.

16. Disse vilkår og betingelser for bonusbets er underlagt LeoVegas*' generelle vilkår og betingelser for sportstilbud.