Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter de danske fodboldkvinder slog Ungarn 5-1, og Sverige tabte til Ukraine, så er der, ifølge Danske Spil*, yderst gode chancer for at se de rød-hvide faner til VM næste år.


- Vi har odds 1,60 på Danmark kvalificerer sig til VM i Frankrig næste år. Omvendt er der odds 2,20 på de ikke kvalificerer sig. Vi vurderer derfor, at der er ca. 58% chance for at kvindernes VM-drømme indfries, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:


- Danmark ligger nu à point med Sverige på førstepladsen i gruppe 4. I august møder de Kroatien på hjemmebane, og her vil de være kæmpe favoritter. Kroaterne ligger nemlig sidst i puljen med bare to point, så det vil være meget overraskende, hvis ikke Danmark hiver en komfortabel sejr hjem.  


- Hvis Danmark slår Kroatien, så kan de selv afgøre det hjemme mod Sverige den 4. september. En sejr vil nemlig betyde, at de slutter som etter i gruppen, og dermed kvalificerer sig direkte til VM. Sidst Danmark spillede mod Sverige vandt de 2-0, så det skal de jo bare gøre igen.


- En sejr over Kroatien og blot uafgjort mod Sverige vil formentlig kun være nok til, at Danmark slutter blandt de fire bedste andenpladser. Det betyder så, at de skal ud i playoff. Her kan de løbe ind i svære modstandere som Tyskland og Norge. Der er dog også mulighed for mere overkommelige modstandere såsom Island og Wales, siger Peter Emmike.


- Det er også muligt, at Danmark kan ende blandt de fire bedste andenpladser, selvom de skulle tabe til Sverige, men så skal de andre resultater også flaske sig for dem. En ting er dog sikkert. En sejr mod Kroatien er et must.


- Alt taget i betragtning, så taler det mest for, at vi ser de danske fodboldkvinder til VM næste år.


Vil du spille på om Danmark kvalificerer sig til VM i 2019? Spil på det
her.