Fire gode dage. Det var alt der skulle til for at vinde OddsXpert-konkurrencen i uge 38. "Goldsmith7" ramte plet med sine tip tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, kiksede lørdag og sprang i øvrigt over både mandag og søndag. Ikke just en normal vinder-formel...

Men når man rammer odds 9,0 for Grimsbys pokalsejr over Tottenham Hotspur og dertil lægger et par krydser til odds 3,2 - så har man faktisk opskriften på en sejr. De i alt 12,1 point var i hvert fald rigeligt til at besætte førstepladsen - i solid afstand til nr 2, der fik 10,5.

For førstepladsen får "Goldsmith7" indsat 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis DU vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i september

I månedskonkurrencen for juli ligger "Goldsmith7" på en 19.plads - med 18 point. Etter med 27 point er "henningh". Med fem dage tilbage af september måned er intet dog afgjort endnu!

I månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...