Syv rigtige tips ud af syv var ikke tilstrækkeligt til at vinde en præmie i OddsXpert-konkurrencens uge 21. "Høgh" ramte plet hver eneste dag i ugen og fik samlet 7,72 point, men det indbragte kun tredjepladsen.

Første- og andenpladsen - og dermed de to præmier - blev snuppet af henholdsvis "Vadskaer" og "strunz" der fik 9,32 og 8,89 point. Vadskaer ramte også syv ud af syv tips, mens strunz nøjedes med seks ud af seks (han gik først i gang tirsdag), men begge ramte bedre gennemsnitsodds end Høgh.

Vadskaer sluttede ugen af med odds 3,75 for handicap-krydset i England-Japan (kampen endte 2-1, dvs 2-2 med handicap).

Første- og andenpladsen præmieres med henholdsvis 700 og 300 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Måneds-konkurrence 
I månedskonkurrencen er "Vadskaer" (nr 46) eller "strunz" (nr 33) derimod et godt stykke fra præmierne. Nr 1 er "el nino" med 12,5 point.

Men med een dag tilbage kan der stadig nå at ske noget i maj. Der er i høj grad stadig spænding om de 6 præmiegivende pladser - selv om håbet i sagens natur ikke er lige stort hos alle 610 deltagere. Agterlanternen ("Juventus7) har 19,55 point. Minuspoint.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det 
 

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.