Der var hård kamp om præmierne i den forgangne uges OddsXpert-konkurrence. Topkampen bølgede frem og tilbage – de førende skiftevist missede og ramte plet med deres tips – hele ugen. Dramaet kulminerede på målstregen, i søndagens runde, hvor nr 2 overhalede nr 1 og snuppede førstepræmien.

“meo80” lagde ud sidste mandag med at ramme odds 6,0 for Guimares´ udesejr over Sporting, og han fulgte op tirsdag med odds 2,3. Så ramte han forbi med sit tip både tirsdag og onsdag og røg dermed bag af topdansen. Men det kompenserede han for i ugens tre sidste dage med odds 3, odds 3,4 og odds 3,75 i det gode hus. Og da førerhunden “hagen” missede sit søndagstip, var det nok til en førsteplads for “meo80”.

“hagen” får dog også en præmie – hvorimod de 358 øvrige deltagere i uge 45 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 44

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): meo80, 11,45 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): hagen, 9,25 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.