Natten til fredag skydes NFL Draft anno 2012 igang og vor søstersite dækker begivenheden grundigt med bl.a. rankings, mock drafts og podcasts.

Kl. 2.00 i nat dansk tid vil NFL-kommissær Roger Goodell gå på podiet i Radio City Music Hall i New York City - hvor han for et år siden blev modtaget med buhråb og "We Want Football"-tilråb fra fansene pga. lockouten - og annoncere starten på 2012-draftens første runde.

Der venter en af de på mange måder mest uforudsigelige drafts i nyere tid, men fortvivl ej. Vor søstersite, NFLXpert, guider dig igennem draften på fornemste vis.

Her kan du f.eks. se de fire eksperters bud på hvilke spillere der er værd at holde øje med og hvor de muligvis ender henne - eller læne dig tilbage og høre de ni podcasts der gennemgår spillerne på de forskellige positioner.

Er du ikke mættet efter sådan en omgang, ja så kan du hoppe ind på NFLXperts chat eller Twitter og stille spørgsmål til eksperterne, der både frem til og under draften vil sidde klar ved tasterne.

Et eller flere eksperttips er heller ikke utænkeligt - med andre ord: Der er rigelig grund til at kigge forbi NFLXpert i løbet af dagen, aftenen og natten.