Sponsoreret indhold fra NordicBet

Et oplagt rødt kort blev end ikke til en advarsel, da Daniel Agger stemplede AaB's Kasper Risgaard på det groveste. Ifølge NordicBet* vil Aggers stjernestatus frede ham fra udvisninger i resten af sæsonen.

I landets tv-stuer og hos sportskommentatorerne var der ikke den store tvivl: Daniel Aggers voldsomme frispark over for Kasper Riisgaard burde have givet direkte rødt kort, men dommeren gjorde ikke tegn til at straffe Brøndbys landsholdsprofil. Ikke engang et gult kort kunne det blive til, hvilket har fået bookmakeren NordicBet* til at spekulere i, om dommerne overhovedet tør røre den hjemvendte superstjerne.

Agger er kendt for at være en elegant forsvarsspiller, der sjældent bliver vist ud, men han er langt fra topformen og er i de seneste kampe kommet for sent i mange tacklinger. Alligevel betaler NordicBet* pengene hele otte gange igen, hvis en dommer vælger at smide Daniel Agger direkte i omklædningsrummet i løbet af denne sæson.

"Dommerne er kun mennesker, og der skal uden tvivl ekstra meget til for at give en spiller af Daniel Aggers kaliber et rødt kort. Agger er højt respekteret af stort set hele fodbold-Danmark, og det får med sikkerhed dommerne til at tænke sig om en ekstra gang inden det røde kort ryger op ad lommen. Når man dertil lægger, at Agger sjældent begår større frispark, så ligner det en sæson uden udvisninger til ham," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Får Daniel Agger mindst ét rødt kort i Superliga-sæsonen 2014/15?
Ja. odds 8,00
Nej: odds 1,05

Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil