30 pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse og masser af freebet-kroner er blandt nyhederne i en ny og mere simpel udgave af DM i Oddset, der begynder i dag, fredag 31. oktober, og løber til og med 30. november. 


Danske Spil* har endnu engang sat sig for at finde landets dygtigste Oddset-spillere, når DM i Oddset løber af stablen.

 

Sådan gør du

  • Gå til kampagnesiden på Danske Spil* og tilmeld dig (klik på banneret med "Vind 30 pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse)
  • Hver dag udvælger Danske Spil* 25 af dagens største kampe
  • Hver dag skal du vælge 10 kampe og sætte 1, X eller 2
  • Efter hver dag lægges oddsene sammen på de kampe hvor du har ramt plet
  • Deltageren med dagens højeste odds vinder en billet til Verdens Bedste Fodboldrejse
  • Ud over at være med i kampen om billetterne, scorer du en gratis freebet-krone per kamp du rammer 

30 billetter til Verdens Bedste Fodboldrejse

Hver eneste dag under konkurrencen vil der være en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse på højkant til den bedste oddser på dagen. Ét pletskud er med andre ord nok til at sikre sig en plads på en formidabel fodboldrejse med tre europæiske topkampe på tre dage.

Og de mange ekstra præmier er ikke den eneste nyhed. Det bliver nemlig også langt mere simpelt at være med i både kampen om de fede præmier og titlen som Danmarks bedste oddser.

Som noget nyt udvælger Danske Spil* hver dag 25 af dagens største sportskampe, og så er det op hver enkelt deltager at vælge 10 kampe med de odds, som de finder mest værdi i. Efter hver dag bliver oddsene på de kampe, hvor deltagerne har ramt plet, så lagt sammen, og det højeste odds på dagen løber med sejren.

Gratis freebet-kroner

Der er altså hverken indledende runder eller finaler. Hver dag kåres der simpelthen en ny vinder.

Og selvom det ikke skulle lykkes at ramme det højeste odds under DM i Oddset, så er der stadig masser af kontante årsager til at spille med. For hver kamp du rammer rigtigt, så får du nemlig en gratis freebet-krone.

Læs meget mere om det nye DM i Oddset på Danske Spils hjemmeside.