Sponsoreret indhold fra NordicBet

En lang række Superligaprofiler kan være på vej mod udlandet inden transfervinduet lukker i næste uge. Bookmakeren NordicBet har sat odds på nogle af ligaens største salgsobjekter.

Natten til tirsdag smækker fodboldens transfervindue i, og på ledelsesgangene rundt omkring i Superligaklubberne arbejdes der lige nu på højtryk. Hvilke spillere skal købes, og hvem skal sælges? Superligaen har allerede oplevet en større profilflugt denne sommer, hvor markante navne som Lukas Hradecky, Sylvester Igboun og Uffe Bech alle har søgt fodboldlykken uden for Danmarks grænser.

Bookmakeren NordicBet forventer, at transfervinduets sidste dage byder på endnu flere salg af Superligaens største profiler - ikke mindst hos mesterskabsfavoritterne FC København og FC Midtjylland, der står til at blive svækket markant. Ifølge bookmakeren kan store stjerner som Amartey, Sisto, Sviatchenko og Falk være fortid i dansk fodbold, når vækkeuret ringer tirsdag morgen.

"Der er i Superligaen en større gruppe profiler, der er for gode til den danske liga, så det tegner til at blive nogle travle transferdage hos klubber som FCK, FC Midtjylland og Brøndby. FCK siger næppe nej til 50-60 mio. kr. for Amartey, når de lige har afleveret et blodrødt regnskab. I Midtjylland har Sisto længe haft det ene ben ude af døren, og Brøndby er i gang med at lede efter en afløser for Durmisi, der ikke vil forlænge sin kontrakt. Vi forventer, at de alle tre har skiftet klub inden tirsdag," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der forklarer den store salgsaktivitet med de danske klubbers manglende succes i Europa.

"Superligaen er et springbræt til større ligaer, og de bedste spillere vil derfor altid kigge mod udlandet. Samtidig har de danske klubber generelt skuffet i de europæiske kampe, hvilket betyder færre penge i klubkasserne og et større behov for at skaffe ny kapital via spillersalg," siger Tonni Munk Jensen.


Hvilke spillere er på kontrakt i deres nuværende klub den 2. September 2015?

Daniel Amartey i FC København?
Ja 2,40
Nej 1,50

Pione Sisto i FC Midtjylland?
Ja 2,55
Nej 1,45

Riza Durmisi i Brøndby?
Ja 2,55
Nej 1,45

Erik Sviatchenko i FC Midtjylland?
Ja 2,10
Nej 1,65

Rasmus Falk i OB?
Ja 1,95
Nej 1,75