Tirsdag aften afgøres det på Riazor stadion i Deportivo hvem som bliver den ene part i dette års Champions League når Deportivo La Coruna tager imod Porto.

Første kamp i Portugal endte 0-0 og med tanke på Deportivo's styrke hjemme på Riazor Stadion hvor man endnu ikke har lukket ét mål ind i hele CL turneringen, er det hjemmeholdet som går på banen som favoritter til at nå finalen.

Gæsterne fra Porto har været et positivt bekendtskab i denne sæson og med Benni McCarthy og sandsynligvis Brasilianeren Derlei som er kommet tilbage fra en skadespause råder holdet over et par angribere i verdensklasse.

Deportivo som på trods af at man sparede et par spillere i lørdagens opgør mod Real Madrid alligevel vandt 2-0, må til kampen undvære Jorge Andrade og Mauro Silvo alligevel ligner det en sejr til hjemmeholdet, men skulle Porto komme foran så kan alt ske.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Deportivo i skrivende stund til odds 1,89 og uafgjort udbetaler odds 3,45. En sejr til Porto belønnes med odds 5,30 hos Betfair*.

Tror man at der scores mindre end tre mål i kampen giver dette i øjeblikket odds 1,76 hvorimod 3 eller flere mål udbetaler odds 2,26 hos Betfair*.