Sponsoreret indhold fra NordicBet

Brøndby er inde i en rigtig god stime i Superligaen, hvor holdet har fået styr på defensiven og samler point i massevis. Ifølge bookmakeren NordicBet* er de blågule nu ligaens bedste bud på en bronzevinder.

Da forårssæsonen blev skudt i gang lød rygterne, at Brøndby-træneren Thomas Frank var fyringstruet. Nu er holdets formkrise i stedet afløst af en tilværelse blandt ligaens tophold, og det kan Thomas Frank især takke defensiven for. Lukas Hradecky og co. har nemlig holdt nullet i de sidste fire kampe.

De seneste resultater har også givet anledning til, at bookmakeren NordicBet* har revideret deres opfattelse af Brøndbys medaljechancer. Vestegnsklubben er nu klare favoritter til bronzemedaljerne. NordicBet* betaler blot pengene 1,80 gange igen, hvis Vestegnens stolthed skaffer metal for første gang siden 2010-11-sæsonen.

"Det lader til, at der er kommet styr på tropperne hos Brøndby, og samtidig er konkurrenterne til medaljer særdeles ustabile. De blågules førsteudfordrer er Randers, men holdet spiller idéforladt og lader til at mangle selvtillid, hvorimod Brøndby får flere profiler tilbage, og holdets kommende kampprogram ser overkommeligt ud. Dermed mener vi, at vejen til medaljer og europæisk fodbold er banet for traditionsklubben, som hungrer efter succes," siger Tonni Munk Jensen, som er oddssætter hos NordicBet*.

På søndag skal Brøndby forsøge at forsvare ligaens tredjeplads på hjemmebane mod Hobro.

Hvem vinder bronze i Superligaen 2014-15?

Brøndby: odds1.80

Randers: odds 2.75

FC Nordsjælland: odds 5.00

AaB: odds 12.50

Hobro: odds 17.50

FC København: odds 19.50

Esbjerg: odds 150.00

OB: odds 150.00

SønderjyskE: odds 150.00Find NordicBets odds under Fodbold - Danmark - Sæsonspil