Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Michael van Gerwen er igen Danske Spils helt store favorit til at vinde PDC’s VM i Dart, som starter torsdag. Hollænderen vandt sidste år, og han kommer til turneringen med masser af selvtillid efter en række flotte sejre inden for de seneste par måneder.

- Van Gerwen er bare et niveau over de andre, når han rammer toppen. Og det gør han tit, så det kan ikke være anderledes, end at han skal være favorit, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og fortsætter:

- Op til denne turnering har han også vist, at han er der, hvor han skal være rent formmæssigt. Han har vundet blandt andet EM, Grand Slam of Darts og Players Championship Finals, så han bliver uhyggelig svær at stoppe. 

Danske Spil* har odds 1,70 på van Gerwen som vinder af turneringen. Peter Emmike peger på den erfarne englænder Phil Taylor som potentiel udfordrer til det hollandske dartfænomen. Taylor står til odds 12,00 som vinder af VM hos Danske Spil*.

- Han har vundet VM 14 gange tidligere i karrieren. Godt nok var sidste sejr tilbage i 2013, men det her VM er det hans sidste, for han har allerede meldt ud, at han stopper karrieren efter turneringen. Vi gætter på, at han bliver hyldet hele vejen igennem af publikum, og med den støtte i ryggen, kan han godt blive farlig, siger Peter Emmike.

VM afsluttes med finalen nytårsdag. Tjek Danske Spils odds på turneringen lige her: https://danskespil.dk/oddset/dart/international/vm-i-dart