Sponsoreret indhold fra NordicBet

En stærk præstation i liga-debuten for Rosenborg gør det ifølge NordicBet* meget svært for landstræner Åge Hareide at se bort fra Bendtner til næste landsholdstrup.

Nicklas Bendtner stemplede for alvor ind i norsk fodbold, da han i sin ligadebut for Rosenborg scorede et flot mål til 1-0 mod Odds BK. Med en generelt meget overbevisende indsats viste danskeren, at han fortsat har niveauet til at afgøre kampe.

På et dansk landshold, der sukker efter målscorere i front, bliver det derfor ualmindelig svært for Åge Hareide at ignorere Bendtner, når landstræneren i juni skal udtage den næste trup. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet*, som blot betaler pengene 1,25 gange igen, hvis Bendtner er på Hareides blok til VM-kvalifikationskampen mod Kasakhstan i juni.

”Vi var optimistiske ovenpå Bendtners skifte til Rosenborg, og præstationen i går bekræfter, at han er på vej tilbage i form. Det var jo ligesom at se ham i gamle dage”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Nicklas Bendtner har en enorm goodwill på landsholdet, og vi er ikke i tvivl om, at Hareide vil udtage ham, hvis han fortsætter den stigende formkurve frem mod juni. Kun en skade kan formentlig hindre en udtagelse.”

Bliver Nicklas Bendtner udtaget til landskampen 10. juni mod Kasakhstan?

JA                                 1,25

NEJ                              3,50

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Danmark - Specialspil